23 Nisan çocukları...




Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dün tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Büyük küçük herkes bayram sevinci yaşarken, organizasyonlar ve davetler de bu temayla kutlandı.




Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (ÇEV) her sene 23 Nisan'da düzenlediği resim sergisi ÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri'nin ev sahipliğinde yapıldı. '100 çocuk 1000 renk ' isimli sergide çocuklar hem hünerlerini ortaya koymanın mutluluğunu yaşadılar hem de 23 Nisan'ı birlikte kutladılar. Tabii minikleri yalnız bırakmayan Revna Demirören, Dilek Türker ve Aslı Ekşioğlu çocukların yaptıkları resimlere hayran kaldı.

Dünyaca ünlü moda markası Burberry ise 23 Nisan nedeniyle verdiği tanıtım davetinde çocuklara özel koleksiyonunu hem annelere hem de miniklere tanıttı. İngiltere'den özel olarak getirilen oyunlar ve aktivitelerin yer aldığı davette miniklerin keyifli vakit geçirmesi için farklı sürprizler hazırlandı. İpek Toplusoy, kızı Zeynep'le açılışa katılmıştı. Zeynep Köseoğlu ise bebeğiyle yeni koleksiyonu görmek için mağaza gelmişti.

23 Nisan şenliklerinin yanı sıra İstanbul'da sosyal hayat tüm hızıyla devam ediyor. Açılışlar, bahar davetleri, organizasyonlar derken yine dopdolu bir haftayı daha geride bıraktık. Boğaz'a yeni bir lezzet getiren Atınç Eyilik, Can Ünsal ve Pınar Taşdemir'in ortaklığında kurulan Kuruçeşme'deki Fümee Restaurant'ın açılışı sosyeteden ünlü isimleri ağırladı.

Yaklaşık 3 senedir Bülent Çavuşoğlu'ndan boşanamayan Tuğçe Eyilik, kardeşi Atınç Eyilik'e destek vermek için annesi Nesrin Eyilik'le açılışa gelmişti. Tuğçe Hanım, çok tedbirliydi. Basın mensuplarının boşanma ile ilgili sorularına tek bir cevap vermedi. Çünkü biliyordu ki söyleyecekleri mahkemede delil olarak gösterilecekti.

Açılışa katılan bir diğer isim ise uzun süredir ortalarda görünmeyen işadamı Levent Kızıl'dı. Geçtiğimiz yıl kısa sürede forma giren Levent Bey, daha da fit bir görünüme kavuşmuştu.

Bahar aylarıyla birlikte İstanbul, gecesi ve gündüzüyle daha hareketli olmaya başladı. Fransa'nın efsanevi müzikali Notre Dame de Paris, ilk kez Türkiye'de Zorlu Center PSM'de sanatseverlerle buluştu. Dünyaca ünlü müzikali izlemeye gelenler muhteşem gösteri karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.

Sanatla dolu, bayram neşesinde, açılışların ve davetlerin bol olduğu bir hafta daha geride kaldı.

Sizin de her gününüz bayram sevincinde geçsin...

Şimdiden iyi hafta sonları...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR