Evlat acısı, 'Derin' isyan...

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Berkin Elvan'ın aramızdan ayrılışına herkes gibi sosyetenin ünlü isimleri de gerek sosyal medyadan gerekse kişisel olarak tepkilerini ortaya koydular.

15 yaşında bir gencin Gezi Olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve 269 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan için herkes tek yürek oldu.

Sosyetenin ünlü isimlerinin duyarsız kalmadığı bu acı ölüm karşısında özellikle Derin Mermerci Aydın, sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Derin Hanım, "İçin rahat olsun bitanem, sayende tek yürek olduk" diye yazdı. Aydın, olaylar sırasında ölen diğer gençleri de unutmadı, "Ali İsmail, Ethem, Mehmet, Abdullah, Mustafa, İrfan cennete birbirinize sahip çıkın" twit'ini attı.

Evlat sahibi olan, vicdan sahibi olan herkes ama herkes... Arzu Sabancı'dan Feryal Gülman'a, Melisa Mutlu'dan Begüm Şen'e... Berkin Elvan'ın ölümünü duyan herkesin acısı çok derindi. Kimi Twitter'dan feryat etti, kimi de Instagram'dan anlamlı fotoğraflar paylaştı. Yardımsever kişiliğiyle bilinen, sokak hayvanlarına karşı aşırı duyarlı olan iki çocuk annesi Serap Tibuk'un da bu acı olay karşısında yüreği yanmıştı.

Berkin Elvan’ın ailesine baş sağlığı ve sabır dileyen Arzu Sabancı'dan Feryal Gülman’a, Maya Portakal’dan Derin Mermerci Aydın’a kadar birçok duyarlı isim, Berkin’in acısına ortak olmaya çalıştı.

Dileriz bir daha böyle bir olay yaşanmaz... Yaşananlardan ders alırız ve bir daha hiçbir annenin yüreği yanmaz...

İyi haftalar...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR