Sosyetenin Moda Haftası buluşması




Türkiye'nin en önemli moda etkinliği Fashion Week İstanbul dün muhteşem defilelerle start aldı. New York, Londra ve Paris Moda Haftaları'nın ardından Fashion Week İstanbul, Jale Hürdoğan'ın koleksiyonuyla başladı.




Sonbahar-Kış 2014-2015 koleksiyonlarının sergileyecek olan tasarımcılar ve markalar arasında Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Erol Albayrak, Gamze Saraçoğlu, Hakan Akkaya, Özgür Masur, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Raisa-Vanessa Sason, Simay Bülbül, Utopian by Studio Kaprol, Zeynep Mayruk ve Zeynep Tosun gibi birçok isim bulunuyor.




Bence dün akşamın en görkemli defilesine ünlü modacı Atıl Kutoğlu imza attı. Avusturyalı top model Larissa Marolt zarif güzelliğini podyumda sergilerken, sosyetenin ünlü isimlerinden Sevil Sabancı ve kızı Melisa Tapan, Gül Dürüst, Süleyman-Ahu Orakçıoğlu, Aslı Şen, Sedef Zaim, Arzu Savgı ve kızı Tuğana Savgı defileyi en ön sıradan izlediler.




Kutoğlu'nun “DOCTOR ZHIVAGO” adını verdiği koleksiyon, 21 kadın ve 14 erkek modelden oluşan muhteşem bir kadroyla modaseverlerin beğenisine sunuldu. Kutoğlu, tasarımlarıyla yine yaratıcı kimliğini konuşturmayı başardı.




10-14 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek defileler kesinlikle çok ses getirecek. Sosyetenin modasever isimleri, eminim ki bu moda şölenini kaçırmayacak.




İstanbul'u dünyanın moda başkenti yapmayı amaçlayan Fashion Week İstanbul, modaya yön verenlerin , moda bloggerları'nın, işadamlarının ve sosyetenin modasever isimlerinin kesinlikle ilk adresi olacak.




Organizasyonun en büyük sürprizi ise geçtiğimiz yıl da ülkemize gelen ünlü rock grubu Rolling Stones'un vokalisti Mick Jagger'ın kızı ünlü top model Georgia May Jagger olacak.




Önümüzdeki üç gün boyunca moda ile yatıp moda ile kalkacağız. Modaya dair ne varsa sayfalarımızda ve htkulup.com'da olacak.




Modayla dolu şık günler dilerim...




İyi haftalar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR