‘Derin’ hamile mi dediniz?




Hiç şüphesiz sosyetenin en çok konuşulan isimlerinden biri Derin Mermerci Aydın… Geçtiğimiz yıl medya dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Cem Aydın ile flört etmeye başlayınca sizlerle bu haberi ilk ben paylaşmıştım.




Renkli sosyal hayatı ve kendisine has tarzıyla magazin sayfalarını süsleyen Derin Mermerci’nin, Cem Aydın ile yeni bir aşka yelken açması yine herkesi çok şaşırtmıştı. O günlerde yine ‘aşk’ hayatı ile çok konuşuluyordu. Derin Hanım, sürpriz yapmış yeni aşkıyla bir kez daha gündeme gelmişti.




Derin Mermerci, Cem Aydın ilişkisi kısa sürede tutkulu bir aşka dönüştü; ikili yaz aylarını Güney sahillerinde geçirdiler, el ele konserlere gittiler aşklarını, mutluluklarını gözler önüne serdiler. İki sevgili, evlilik kararı aldıklarında yine ilk kez ben bu güzel haberi sizlerle paylaştım.




Cem Aydın’ın önceki evliliğinden iki çocuğu vardı. Derin Hanım artık aradığı aşkı bulduğu ve ‘anne’ olmak istediği için bu kez radikal bir kararla nikâh masasına oturdu. Zira Derin Hanım ‘anne’ olmak için artık yaşının geldiğini hatta geçtiğini çok iyi biliyordu. Ve nitekim öyle oldu... 23 Eylül'de bu sayfalarda ‘Derin anne olacak’ başlıklı yazımda detaylarıyla sizlerle paylaştım.




26 Eylül 2013 tarihinde evlenen çift, şimdilerde Derin Hanım’ın hamile kaldığı haberiyle mutluluklarına bir yenisini daha eklemişler... Derin Mermerci Aydın’a anne olmak çok yakışacaktır. Bütün hanımlar mutlu bir yuva kurmak, bebeğini kucağına almak için evlenirler, en azından bunu isterler...




Geçitiğimiz yıl çiftin çocuk sahibi olmak istediklerini ve bunun için birçok kez Amerikan Hastanesi'ne gittiklerini HT KULÜP sayfalarında okuyabilirsiniz. Derin Mermerci başta ailesi olmak üzere bu mutlu haberi yakın dostlarıyla paylaşmış. Henüz 3 aylık hamile olan Mermerci, ağustos ayında bebeğini kucağına alacak… Bebeğin cinsiyetini şimdilik herkesten saklayan çift birazda nazardan korkuyormuş..




Aydın çiftinin bebeklerine Allah uzun ömürler versin, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşasın... Mutlulukları daim olsun…




İyi haftalar..





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR