Mutlu yıllar...

2013'ü bitirmemize sayılı günler kaldı... Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Aralık ayı boyunca bitmek bilmeyen davetler, organizasyonlar ve yılbaşı partilerini an be an sizlerle buluşturduk.

Sosyetenin ünlü isimlerini yeni yıl heyecanı sarmış durumda... Nişantaşı, Etiler ve Bebek gibi elit semtlerde yılbaşı alışverişine çıkan hanımlar, son hazırlıklarını tamamlamak için koşuşturuyor. Hal böyle olunca objektiflerimize renkli kareler yansıyor. Kimi yeni yılı yurt dışında geçirecek kimi de evinde özel davetlerle yeni yılı karşılayacak.

Bu yıl da sevinçlerimiz olduğu kadar acı kayıplarımız da oldu. 2013'e damga vuran aşklara, ayrılıklara ve yaşanan talihsiz olaylara birlikte şahit olduk.

Gelelim 2013'te yaptığımız özel haberlere... Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy'un ayrıldığını ilk bizden okumuştunuz. Heves Ekinci ile gelini Aslı Üstünkaya'nın arasındaki yalı kavgasından, genç işadamı Buğra Toplusoy ile oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş'in aşk tatiline... Cihan Kamer'in Bodrum'daki teknesinin karaya oturması... Derin Mermerci ile Cem Aydın'ın sürpriz aşkı... Kerim Sengir ile Serra Berdan'ın Roma'daki rüya düğünü... Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu'nun Miami'de evlenmesi senenin son bombasıydı.

Yeni yıl, yeni umutlar demek... HT Kulüp Ailesi olarak, siz değerli okuyucularımıza en doğru, en tarafsız ve en hızlı şekilde haberlerimizi ulaştırmaya çalıştık. Yeni yılda da tarafsızlığımızdan ödün vermeden özel haberlerimizle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

Yeni yıl gönlünüzden geçen her şeyi fazlasıyla versin. İlk başta sağlık, huzur, mutluluk, başarı, aşk olmak üzere dilediğiniz her şey 2014'te sizin olsun. Umut dolu bir yıl olsun!

Mutlu hafta sonları....




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR