Sosyal hayat yılbaşı partileriyle hızlandı

Aralık ayında iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerine her gün bir davette ya da açılışta rastlamanız mümkün... Malum yaklaşan yeni yılla birlikte hız kazanan davetler, ünlü isimleri ağırlıyor.




Bu hafta yine davetlerle dolu geçti. Birbirinden şık hanımlar, son moda kıyafetleri ve muhteşem güzellikleriyle davetlerde arz-ı endam ettiler...




Koleksiyon tanıtımlarından mağaza açılışlarına, yılbaşı partilerinden yeni yıl davetlerine kadar birçok organizasyon son bir haftaya damga vurdu.




Nişantaşı'nda en renkli geçen partilerin ilki, çikolata markası Godiva'nın düzenlediği yılbaşı partisiydi. Yeni yıla hazırlanan çikolata koleksiyonlarının tadına bakan davetliler, çikolata tadında bir gece yaşadı.




Ortaklıklarının 6. yılını kutlamak için Nişantaşı'ndaki mağazalarında bir davet veren Bettina Machler ile Candan Kıramer, aynı zamanda yılbaşı partisi de verdi. Sosyetenin ünlü isimlerini ağırlayan ortaklar, ikiz gibi giyinerek davetlilere en büyük sürprizi yaptı.




Açılış ve yılbaşı davetini aynı güne denk getiren Vakko, Zorlu Center'daki mağazasında muhteşem bir şova imza attı. Yurt dışından özel olarak getirtilen müzisyenler, sihirbazlar ve dansçı kızlarla davetlilere harika bir gece yaşatan Vakko, yine adından söz ettirdi.




Gelelim yardım davetlerine... Minik Kalpler Derneği'nin (Mika-Der) düzenlediği yardım alışverişine ünlü isimler adeta akın etti. Mika-Der Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı'nın ev sahipliğinde geçen alışveriş şenliğinde hanımlar hem miniklere yardım etmenin mutluluğun yaşadı hem de alışverişin tadını çıkardı.




Bu hafta gerçekleşen yardım davetlerinden bir diğeri de ER-DO-DER'in Four Seasons Otel'deki Mardin gecesiydi. Lezzetli mardin yemeklerinin tadına bakan davetliler, Dinler Korosu'nun müzikleri eşliğinde eğlendi.




Dolu dolu bir ay yaşıyoruz... Davetlerin dur durak bilmediği, yılbaşı partilerinin ardı ardına yaşandığı bugünler, inanın bizler için de oldukça keyifli geçiyor...

Mutlu hafta sonları...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR