Sarıgül'e sosyeteden tam destek!

Türkiye siyaset tarihinde önemli bir yerde bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, hayatını kaleme aldığı "Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla" isimli kitabı dün raflarda yerini aldı.

İş ve cemiyet dünyasını buluşturan imza gününde Sayın Başkan, bir rekora imza atarak 2 saatte tam 2 bin adet kitap imzaladı.




Başta gelini Fatoş Sarıgül olmak üzere, yakın dostları Sarıgül'ü bu özel gününde yalnız bırakmadı. Oğlu Emir Sarıgül, Pınar - Murat Talay, Gökhan - Gizem Ayaydın, Enver Varol gibi değerli isimler Başkan'a kitap imzalatmak için imza gününde hazır bulundu. O gün Fatoş Sarıgül, Mustafa Bey'in adeta menajeri gibi canla başla çalıştı. Fatoş Hanım, sosyal medyadan imza gününün fotoğraflarını paylaşarak kayınpederi Mustafa Sarıgül'e tam destek verdi.




Alışveriş merkezini hınca hınç dolduran Sarıgül hayranları ise bir an önce kitapa sahip olmak için can atıyorlardı. Kuyrukta bekleyen kitapseverler, Başkan'dan imza almak ve onunla konuşmak için saatlerce bekledi. Kitabın başka bir özelliği de bütün gelirinin Şişli Meslek Yüksek Okulu'na bağışlanacak olması.




1956 Yılında, Erzincan'ın Güngören köyünde doğan Mustafa Sarıgül'ün hayatını kaleme aldığı kitabı ben de okumak için sabırsızlanıyorum.

İyi haftalar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR