Uzun bayram tatilini fırsat bilen sosyetenin ünlü isimleri dünyanın dört bir yanına dağılmıştı. Yavaş yavaş yurda dönen iş ve cemiyet dünyasından tatilciler, bayramın tadını yurdumuzdan uzakta çıkardılar.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih ile hayat arkadaşı Gary Lachman New York tatilinden yurda döndü. Öte yandan Sanem-Ralf Tezman çifti, yurt dışı dönüşü havaalanında oğulları Emir ile birlikte ilk kez objektiflere yansıdı. Minik Emir, annesi Sanem Hanım'ın adeta kopyası gibiydi. Bayram tatilcilerinden İzzet-Didem Antebi çifti de havalimanındaydı. Didem Hanım önden yürürken, arkadan eşi İzzet Bey bavullarla kendisini takip ediyordu.

Önümüzde artık uzun soluklu tatil kalmadı. Hal böyle olunca iş ve cemiyet dünyası tatil için sömestrı bekleyecek. Çocuklarıyla birlikte Courcehevel ve St. Moritz gibi dünyaca ünlü gözde kayak merkezlerine gidecek olan sosyetenin ünlü simaları şimdiden tatil planlarına başladı.

Dokuz günlük tatilden sonra her sektörde inanılmaz bir yoğunluk yaşanıyor. Sosyete dünyasında ise hızlanan davetler ve organizasyonlar bugünden itibaren start almaya başladı. İstanbul, renkli sosyal hayatına yeniden kavuşuyor.

Sosyetik güzel Derin Mermerci'nin sürpriz evliliğinden sonra sosyetede evlenecek kimse de kalmadı. Bu sene sürpriz bir karar olmazsa, sosyeteden hiçbir evlilik haberi duymayacağız. Ama 2014 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ünlü işadamı Burak Hatipoğlu ile uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Melis Postoğlu, 2014'ün ilkbaharında evlenmeyi planlıyormuş. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Artık üretmenin ve çok çalışmanın zamanıdır. Tatil rehavetinden sıyrılarak işlere dört elle sarılmalıyız.

O zaman ne diyoruz? SHOW başlıyor!

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR