Avrupa'nın en iyi 'Istanbul Fashion Week'






Merakla beklenen büyük moda şovu başladı. New York, Londra, Paris Moda Haftaları'nın ardından Avrupa'nın en iyisi Istanbul Fashion Week, 7-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek defilelerle dün start aldı. 5 gün sürecek etkinlikte 40 tasarımcı koleksiyonlarını sergileyecek




Birbirinden değerli modacıların, en yeni kreasyonlarıyla boy gösterdiği 'Istanbul Fashion Week' ilk gününde Mehtap Elaidi, Beste Gürel, Ayhan Yetgin Nihan Buruk, Özlem Erkan, Gizia'yı konuk etti. Gamze Saraçoğlu, Elif Cığızoğlu, Hakan Akkaya, Cengiz Abazoğlu, Begüm Salihoğlu, Nazlı Soylu gibi değerli modacıların defileleriyle devam edecek olan moda haftası yine çok ses getireceğe benziyor.




Defileler ardı ardında sıralanınca, cemiyet hayatının ünlü hanımları da hiçbir şovu kaçırmamak için defileden defileye koştu.

En ön sırada oturan hanımlar, kıyafetlerin renklerinden aksesuvarlara kadar her türlü detayı incelediler.




Yeni sezonla birlikte gardıroplarını kışa hazırlayan sosyetenin modasever hanımları, en trendy kıyafetleriyle Istanbul Fashıon Week'te adeta gövde gösterisi yaptı.




Öğle saatlerinde başlayan defileler akşam saatlerine dek sürerken birçok moda tutkunu organizasyon alanını adeta hınca hınç doldurdu. 5 gün sürecek moda şöleni şimdiden renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor. Dünya moda otoritelerinin gözü ise Türkiye'de...

'Istanbul Fashıon Week'e gitmeyenler üzülmesin. HT Kulüp Ailesi olarak defileleri an be an izleyerek, detay haberlerimizle sizlerle olacağız.





İyi haftalar











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR