Sosyetenin 'Paris Moda' buluşması




Dünya modasını yakından takip eden cemiyet hayatının modasever ünlü isimleri, modanın kalbinin attığı Paris'te bir araya geldi.




Aksesuvarları, birbirden değerleri takıları, dünyaca ünlü markaların en yeni kreasyonlarından giyinen hanımlar, bu kez Paris Moda Haftası'nı yakından takip etmek için Paris'e akın etti.




Sosyetenin gözde isimlerinden Begüm Şen, hem moda bloguna yazılar yazmak hem de takip ettiği tasarımcıların en yeni kreasyonlarını görmek için Paris Moda Haftası'ndaydı.




Moda dergilerinde boy boy fotoğrafları yer alan, tepeden tırnağa giydiği her detay haberlere konu olan Fatoş Sarıgül'ün şıklık adresi yine Paris'ti...




Modayı işi haline getiren Pinko ve Patrizia Pepe markalarını Türk moda tutkunlarıyla buluşturan Arzu Sabancı da Paris'i mesken tutan değerli isimler arasındaydı.




Bu üç güzel ismin buluşma noktası, Paris Moda Haftası'ydı.




New York, Londra ve Milano dahil olmak üzere, en prestijli dört moda haftasının en değerlisi olan Paris Moda Haftası’nı ilgiyle takip eden isimler, Chanel, Louis Vuitton, Givenchy ve Christian Dior gibi dev markaların şovlarını kaçırmadı.




Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Elie Saab'ın defilesini en ön sıradan izleyen üçlü, defile sonrası kokteylde bir araya gelerek sohbet ettiler. Elie Saab ile fotoğraf çektiren Arzu Sabancı, Begüm Şen ve Fatoş Sarıgül'ün keyfine diyecek yoktu doğrusu.




Gündüzleri Paris caddelerinde alışveriş yapan Begüm Şen ile Arzu Sabancı, karşılaştıkları eski model ve tasarımcı Giovanna Battaglia'yla tanışma şansı yakaladılar.




Paris Moda Haftası'nda yeni kreasyonlarla tanışan ve bol bol alışveriş yapan sosyetenin ünlü hanımlarını, önümüzdeki günlerde yine çok şık kıyafetlerle göreceğiz. Yeni kıyafetleriyle davetlere katılacak hanımları şimdiden merakla bekliyoruz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR