Bodrum'dan kimler geldi kimler geçti?




Ege'nin incisi Bodrum, bu yaz yine birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Dünyaca ünlü yıldızların tatil adresi haline gelen Bodrum, Naomi Kampbell ve Kate Moss'tan sonra bir dünya güzelini daha misafir etti. Tabloları andıran doğası, denizi ve eğlence hayatıyla tüm dünyada nam salan Bodrum'a gelen Kelly Brook, Türkbükü'ndeki 'Life Co' isimli detox merkezinde sere serpe güneşlenirken objektiflere yansımıştı.




Üstsüz güneşlenirken objektiflere yakalanmaktan kurtulamayan Kelly Brook, HT Magazin'in sayfalarını süsledi. Bu yaza damga vuran Brook, kusursuz fiziği ve sempatikliğiyle hemcinslerini kıskandıran güzellikteydi.






Hacı Sabancı da aynı detoks merkezinde 7 günde 5 kilo vererek ciddi bir irade örneği sergilemişti. Tatil ve eğlencenin dünyadaki adresi olan Bodrum, yeni bir kimlik daha kazanarak sağlık turizminde önemli bir yere geldi. Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü modeller, incelmek ve daha fit görünmek için artık Bodrum'a geliyor.

Yaz sezonu boyunca Bodrum'da olan HT Kulüp ekibi, sizlere en hızlı ve en güvenilir haberleri vermek için çalıştı. Gazete sayfalarımızdan ve htkulup.com'dan anında öğrendiğiniz tatil haberleriyle yine farkımızı ortaya koyduk. Bence Kelly Brook, üstsüz fotoğraflarıyla hem bu yaza hem de Bodrum'a damga vurdu.

İyi haftalar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR