Ankara'dan gelin geldi sosyete düğünde buluştu






Geride bıraktığımız hafta İstanbul Boğazı'nda görkemli bir düğün daveti gerçekleşti. Ünlü işadamı Aytek Şavkan ile Gözde Çarmıklı'nın masalları aratmayan düğünü, 14 Ağustos'ta Boğaz'ın eşsiz manzarası eşliğinde iş ve cemiyet hayatından dostlarının şahitliğinde düzenlendi.




Kırmızı temalı düğünde 'Gözde' çiftin, yakınları ve dostları çiftin ricasını kırmayarak kırmızı kıyafetlerle düğüne geldi. Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çarmıklı'nın kızı Gözde Çarmıklı, bembeyaz gelinliğiyle bir kuğuyu andırırken, ünlü işadamı Aytek Şavkan damatlığın içinde oldukça şıktı.

Kendileri için özel hazırlanan ışıklı yoldan, düğüne gelen davetlileri selamlayarak geçen çift, ilk dansını yaparken adeta mutluluk sarhoşuydu.






Yaklaşık 450 kişilik davetli grubunun katıldığı düğünde her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Davetlilere sunulacak mönüden, masalardaki çiçeklere kadar her şey, gelin hanımın zevki doğrultusunda hazırlanmıştı.

Böylesine mutlu bir günü unutulmaz bir anıya dönüştürmek için damat Aytek Şavkan hiçbir masraftan kaçınmamış ortaya peri masallarını andıran bir düğün çıkmıştı.




İstanbul ve Anakara sosyetesini Boğaz'da buluşturan düğünün organizasyonunu da Tracy Kohen'in ortağı olduğu Fine Events üstlendi. Profesyonel ellerin değdiği düğün daveti, sezona damga vurdu.



Biz de HT Kulüp Ailesi olarak Gözde-Aytek Şavkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR