Sosyal sorumluluk projelerine kendilerini adayan sosyetenin ünlü isimleri, bu hafta bir kez daha yardım için baş roldeydiler.

Her sene geleneksel olarak düzenlendiği kermesle sokak çocuklarına yardım eden ÇABA Derneği, bu kez de Beşiktaş Four Seasons Otel’de muhteşem bir alışveriş etkinliği organize etti. Dernek Başkanı Özlem Cankurtaran'ın ev sahipliğindeki etkinlikte, dernek üyelerinin yanı sıra yardım melekleri Türkan Sabancı'dan, Ayşegül Dinçkök'e, Berrak Barut'tan Neslihan Sabancı'ya kadar herkes oradaydı. 90'a yakın markanın stant açtığı kermeste, hanımlar bol bol alışveriş yaparak dernek bütçesine katkı sağlamanın verdiği huzurla evlerine döndüler. Kermesten elde edilen gelir, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi inşaatı için harcanacak. Böyle güzel bir organizasyona gönül veren, katkı sağlayan ve organize eden herkese biz de HT Kulüp Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.




Geçtiğimiz hafta canımız annelerimiz için özel etkinliklerle dolu geçti. Her markanın Anneler Günü'ne özel düzenlediği davetler oldukça ilgi çekiciydi. Bunlardan bir tanesi de hafta sonu dünyaca ünlü giyim markası Ralph Lauren ile Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) ortaklaşa düzenlediği davetti.

Sosyetenin ünlü anneleri, çocuklarıyla geldikleri İstinye Park'ta hem bol bol alışveriş yaptılar hem de sosyal sorumluluk adına verdikleri desteklerle gönüllerini rahatlattılar. Alışveriş etkinliğinde Edvina Sponza, uzun bir aradan sonra yüzünde güller açarak çocukları Yaz ve Ege ile objektiflere poz verdi. Şirin Yalçın, kızı Ayşe ile Esra Dinçkök oğulları Ali Raif ve Aslan Eser'le keyifli bir gün geçirdi. Annelik duygusunu tadan, çocukları için dünyaları veren sosyetenin ünlü isimleri, baş tacı çocuklarıyla birlikte geldikleri etkinlikten yüzleri gülerek ayrıldılar.




Yine dopdolu bir haftayı daha geride bıraktık... Yardım davetleri, açılışlar, Anneler Günü derken biz yine haberlerimizle sizin yanınızda olduk.

Anneler Günü demişken, canından bize can katan, her zorluğumuzda yanımızda olan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.




İyi haftalar...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR