Sosyetenin yardımsever isimleri, son yıllarda sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Özellikle çocuklar söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı göze alan ve kesenin ağzını sonuna kadar açan sosyetenin kanatsız yardım melekleri, bu kez de Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına güzel ve oldukça anlamlı bir projeye daha imza attı.




'Çocuklar Aşkına' isimli sosyal sorumluluk projesinde, sosyetenin genç kuşak temsilcileri podyuma çıkarak modellik yaptı. Hayır işlerinde her zaman en ön sıralarda yer alan Demet Sabancı Çetindoğan, otelleri Pera Palas ve şirketleri Brandroom'u 'Çocuklar Aşkına' isimli sosyal sorumluluk projesine sponsor yaparak, gecenin mimarları arasında yer aldı.




Pera Palas'ta Otel'de düzenlenen defile, son aylardaki en kapsamlı organizasyondu. Kimi arasanız oradaydı. Arzu Sabancı'dan Feryal Gülman'a, Berrak Barut'tan Demet Sabancı Çetindoğan'a kadar herkes bu özel projeye destek olmak için adeta kenetlenmişti.




Sosyetenin genç isimleri, defile öncesi kuliste anneleriyle bir araya gelerek heyecanlarını yenmeye çalıştı. Arzu Sabancı, bu anlamlı organizasyona oğulları Kerim Sabancı ve Hacı Sabancı ile birlikte gelmişti. Yakışıklılığıyla genç kızların gözdesi olmaya aday küçük oğlu Kerim Sabancı podyumda profesyonel modellere taş çıkardı. Ağabeyi Hacı Sabancı ve annesi Arzu Sabancı, Kerim Sabancı'yı gururlanarak izledi.




Podyumda bir kuğu edasıyla yürüyen Alpin Şahin'in böyle bir organizasyonda yer almaktan duyduğu mutluluk yüzüne yansımıştı.




Davetlerdeki zarafeti ve güzelliğiyle herkesin başını döndüren Azade Balkaner de podyumda adeta victora secret’s modeli gibiydi.




Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri ise oğlu Mert Yoleri'yi bu heyecana ortak etmişti.




Sosyal sorumluluk projelerinin vazgeçilmez isimlerinden Neslihan Sabancı'nın güzel gelini Pınar Sabancı, "Çorbada benim de tuzum bulunsun" diyerek seve seve modellik yaptı.




Defilenin sunuculuğunu üstlenen Feryal Gülman, oğlu Aslan Kemal'in de böyle bir projeye katkısı olsun istemişti. Aslan Kemal'in podyumda aslanlar gibi modellik yapması Feryal Hanım'ı çok duygulandırdı.




Ve adını saymadığım bir çok genç, cesur yürek ‘Çocuklar Aşkına’ medeni cesaretlerini ortaya koyup podyumdaydı...




Doğru iş ve doğru organizasyon her zaman hakettiği yeri buluyor. Türkiye'de böyle yararlı ve önemli projeler olduktan sonra herkes işini gücünü bırakıp projeye dahil olmak istiyor. Biz de HT Kulüp Ailesi olarak böyle önemli projeleri gönülden destekliyoruz...




Bu anlamlı projeye gönül veren, destek olan ve özellikle de Demet Sabancı Çetindoğan’a gönülden teşekkürler... Çocuklar için yapılan bu tür organizasyonlar siz yardımseverler sayesinde daha çok anlam kazanıyor.




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR