Sıcaklıkların hissedilen derecede artmasıyla birlikte, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin sosyal hayatı da renklenmeye başladı. Bahar davetleri, yeni sezon koleksiyon tanıtımları, açılışlar, sergiler, hareketli caddeler derken dopdolu bir haftayı geride bıraktık.




HT Kulüp ekibi olarak bu hafta yine çok çalıştık. Ünlü reklamcı Nail Keçili'nin sahibi olduğu reklam ajansının 44. yıldönümü kutlamasında Keçili'nin HT Kulüp'e özel açıklamaları yine olay yarattı. Kızı Nazlı Öztarhan'ın eşi Önder Öztarhan'dan boşanacağı iddialarıyla ilgili ilk kez konuşan Keçili, ünlü çiftin iki çocuğunu düşünerek karar vermeleri gerektiğini söyledi.




Moda davetlerinin yoğunlaştığı bugünlerde, başarılı işkadını Arzu Sabancı, Türkiye temsilciliğini yürüttüğü ünlü İtalyan giyim markası Pinko'nun Nişantaşı mağazasında markanın yeni sezon koleksiyonlarını, sosyetenin moda tutkunu hanımlarına tanıttı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen moda davetinden, HT Kulüp farkıyla izlediniz, sayfalarımızdan takip ettiniz. Modeller eşliğinde tanıtılan kıyafetler, modaseverler tarafından tam not aldı.




Haftanın diğer önemli olayı ise İspanya'nın başkenti Madrid'de yaşandı. Sosyetenin Galatasaray aşığı hanımları, Galatasaray-Real Madrid karşılaşmasını izlemek için eşleriyle birlikte Madrid'e gitmişlerdi. Fatoş Sarıgül, Fani Aysal ve Fulya Terim'in Madrid'deki keyifli öğle yemeklerini, Santiago Bernabeu Stadı'ndaki hatıra fotoğraflarını ve daha fazlasını yine HT Kulüp farkıyla sayfalarımızdan okudunuz.




Alışveriş tutkunlarının uğrak adresi olan Nişantaşı yine çok doluydu. Dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapan Nesihan Sabancı, Arzu Atabarut, Bettina Machler, gardıroplarını yaza hazırlamanın heyecanını yaşıyorlardı. Hanımların alışveriş keyfini sayfalarımızdan takip ettiniz.




Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in merhum babası Ayhan Şahenk için Bebek Camii'nde okuttuğu mevlitte, heykeltıraş Nilay Özenbay’ın sergisinin açılış kokteylinde, Türkiye'nin eski Londra Büyükelçileri'nden Rahmi Gümrükçüoğlu ölümünün 15. yıl anmasında, 'Çocuklar Aşkına' isimli sosyal sorumluluk projesinin Pera Palas Otel'de düzenlenen tanıtım davetinde, kısaca bu hafta yine her yerde biz vardık.




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR