Büyük aşklar mutlu sonla biter mi? Uzun süren birliktelikler, aşklar zamanla heyecanını kaybeder mi? Belki evet...




Geçtiğimiz yıl içerisinde bir çok evlilik ayrılıkla noktalanmıştı. Kimi ihanet yüzünden, kimi eşler arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle. Artık onları tek tek yazmayacağım zaten herkes her şeyi biliyor.




Genç sosyetenin parmakla gösterilen çiftleri üzerinde son zamanlarda karabulutlar dolaşıyor kimden bahsediyorum ayrılacakları konuşulan Önder-Nazlı Öztarhan çiftinden. Ortada kavga yok, tartışma yok, üçüncü bir şahıs kesinlikle yok ama dedikodular almış başını gidiyor. Hem Nazlı Hanım'ı hem de Önder Bey’i yıllardır tanıyorum ilk flört etmeye başladıkları günleri bile hatırlıyorum. Üç yıllık bir flörtün ardından, dillere destan bir düğünle evlendiler 12 yılı geride bıraktıkları evliliklerinde 2 evlat sahibi oldular.




Genç sosyetenin belki de en çok beğenilen çiftleri arasında gösterilen ailenin üzerinde şimdiler de karabulutlar dolaşıyor. Öğrendiğime göre ortada hiçbir şey yok, hatta aile büyükleri ve yakın arkadaşları da şaşmışlar bu işe ne oldu da böyle bir durum ortaya çıktı diye. Sadece birazcık birbirlerinden sıkılmışlar o kadar. Her evlilikte her karı–koca arasında olabilicek şeylerdir bunlar. Bazen hayatımıza renk katmak ister, yeni heyecanlar peşinde koşarız, belki bir seyahat, alışveriş, belki de eşler yalnız tatile çıkmak ister. Eminim Öztarhan çifti bugünleri en kısa sürede atlatacak tekrar mutlu bir aile olarak hayatlarına devam edecekler. Eğer bu yuva yıkılırsa gerçekten çok yazık olur. Zira herkesin örnek aldığı mutlu evlilikleri geri dönülmez bir yola girecek.




Didem Antebi’ye Acil şifalar..




Sosyetenin güzel hanımlarından Didem Antebi geçtiğimiz hafta merdivenlerlen kayarak belini incitmişti, Antebi’nin hastenede çekilen röntgenlerinde omuruliğinde ‘ur’ olduğu tespit edilmişti. Didem Hanım, hafta başında Amerika’ya gitti.Eşi İzzet Antebi, Amerika’nın en iyi profesörlerinden birisini bulmuş ve randevu almış. Belki de Didem Hanım’ın hiç bilemeyeceği uzun yıllar bedeninde taşıyacağı bir sorun, ufak bir merdiven kazası ile ortaya çıkmış oldu. Eminim Didem Antebi, kısa sürede iyileşecek ve istanbul’a dostlarının arasına sağlıklı bir şekilde dönecek. Allah Antebi’yi minik kızına bağışlayacak, çok geçmiş olsun Didem Hanım dostlarının duaları seninle...




Mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR