Bu yıl 8.'si düzenlenen Fashion Week Istanbul sosyetenin modasever ünlü isimlerini buluşturdu.




Dünya modasının kalbinin attığı Fashion Week tam bir görsel şölene sahne oldu. Onlarca modacı ve tasarımcı 2013 model kreasyonlarını modaseverlerin beğenisine sundular. Moda haftasında yaşananları, defilelerin ayrıntılarını, partiler ve lansman davetlerini anında sizlerle hafta boyunca paylaştık. Bu yıl moda haftasında eksik olan tek şey 'bence' dünyaca ünlü modellerin olmamasıydı. Az sayıda ve pek tanınmayan birkaç model podyuma çıktı ancak bu uluslararası boyutta tanıtımımız için pek etkili olmadı. Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in model eşi Yolanthe Cabau Fashion Week’te en çok konuşulan isim oldu.




Podyumda ünlü modeller 2013/2014 kreasyonlarını tanıtırken moda haftasını takip eden sosyetenin ünlü isimleri de şıklıkları ile ünlü modellerle yarıştılar. Butün defileleri eksiksiz takip eden Arzu Sabancı, Etel Baler, Demet Sabancı Çetindoğan, Derin Mermerci gibi modasever hanımlar her gün ayrı bir şıklık ayrı bir zarafet içerisindeydiler. Ünlü hanımların 1 hafta boyunca objektifleri yansıyan şık kıyafetleri ile ilgili bir derleme haber yaptık sayfalarımızda okuyup galerilerimizde sörf yaparak ‘şıklık’larına göz atabilirsiniz..




Yine çok hareketli bir haftayı geride bıraktık, baharın kendisini hissettirmeye başladığı şu günlerde güzel ve bol güneşli sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle..




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR