Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, belki de hayatının en mutlu günlerini yaşıyor...




Ünal Aysal 2 yıl önce Galatasaray Külübü Başkanlığı'na seçildiği zaman, öyle bir transferler yapacağız ki dünya yıldızlarını takımımıza kazandıracağız, pastamızı ise ‘Çilek’le süsleyeceğiz demişti. Dediğini de yaptı ‘Drogba' ve 'Sneijder’i Galatasaray’ın çilekleri yaptı. Spor alanındaki başarısını ve mutluluğunu özel hayatı ile de ikiye katladı.




Aysal’ın geçtiğimiz yıl Yunan asıllı eşi Fani Aysal’dan bir kız çocuğu oldu. 72 yaşındaki başarılı işadamı hayatının ikinci baharını yeniden baba olmanın gururuyla yaşadı.






Geçtiğimiz hafta sonu Aysal Ailesi'nin mutluluğu bir daha ikiye katlandı. Ünal Aysal’ın Ahu Aysal ile evliliğinden olan küçük kızı Ceyla Aysal, sahibi oldukları Hotel Less Ottomans’ın Genel Müdürü Mehmet Kırklar ile nişanlandı. Baba Ünal Aysal, kızının mutluluğuna ortak olurken, nişan yüzüklerini eski eşi Ahu Aysal ile birlikte taktılar. Nişan töreninin gerçekleştirildiği saatlerde Galatasaray-Akhisar Belediyespor ile maç yapıyordu, maçın adamı Aysal’ın çilek transferi Didier Drogba oldu. Son 'çilek' maçı kazandıran adam olurken, Başkan Ünal Aysal’ın mutluluğu kızının nişan yüzüklerini takmasıyla adeta doruklara ulaştı.




Ceyla Aysal ve nişanlısı Mehmet Kırklar, yaz aylarında yine Less Ottomans’ta düzenleyecekleri bir düğün daveti ile evlenecekler. Nişan törenine Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal da katıldı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise çifti tebrik eden ilk isimdi.




Dünya yıldızları, Galatasaray’ın başarısı, 72 yaşında baba olmanın heyecanı ve kızını mürvetini görmek bir ‘Baba’ için en büyük mutluluk olsa gerek..




Genç çifte HT KULÜP olarak mutluluklar diliyorum…




iyi haftalar…





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR