Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte özellikle gözde kayak merkezleri ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.




Uludağ, yılbaşı gecesinden sonra belki de en hareketli günlerini yaşıyor. Kosif Ailesi'nin genç temsilcilerinden Sinan Kosif ve eşi Melda Hanım, geçtiğimiz haftasonu Uludağ’da bir davet organizasyonu gerçekleştirdi. Sinan Bey 34. yaş gününü kultladığı bu özel organizasyon nedeniyle 30 kişiden oluşan çok özel dostlarını Uludağ’da ağırladı. Özellikle genç sosyetenin ünlü temsilcilerinin bir araya geldiği organizasyonda Kosif Ailesi'nin genç temsilcileri de tam kadro oradaydı. HT Kulüp’ün özel olarak kabul edildiği doğum günü partisinde renkli görüntüler yaşandı. (Ayrıntıları sayfalarımızda okuyabilirsiniz)




Sinan-Melda Kosif çifti misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırlarken, davetliler de gündüzleri kayak pistlerinde kayak yapmanın keyfini çıkardılar. Ralf - Sanem Tezman çifti uzun bir aradan sonra kar keyfi yaptılar. Hilal Kosif İspanyol sevgilisiyle sanki evlilik öncesi ‘ön balayı’ yapıyor gibiydi. Hilal Kosif’in abisi Hakan Kosif ise eşi Evelize Hanım ile birlkte beyaz karlar üzerinde romantizm yaşadı.




Uludağ’da tatil keyfi yapanlan arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın iki kızı da vardı. Objektifler karşısına geçmeyi pek sevmeyen Hande Gamgam ve Gülşah Gordi, eşleri ve çocukları ile birlikte sömestr tatilinde gözde kayak merkezini tercih etmişlerdi.




Sezonun en hareketli haftalarını yaşayan Uludağ bu haftosununa kadar ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek.




Geride bıraktığımız hafta ünlü isimleri ağırlayan bir diğer kayak merekezimiz de Kartalkayay'dı. Sömetstr tatilinde çocuklarıyla birlikte Kartalkaya’ya giden Didem-İzzet Antebi Fatoş-Emir Sarıgül, Gökhan-Gizem Ayaydın çiftlerinin yanı sıra İpek Varol ve bir çok ünlü isim çocuklarıyla birlikte kar keyfi yaptılar.




Sosyetenin özellikle genç temsilcileri sömestr tatilinde ülkemizdeki kayak merkezlerini tercih ederken, orta yaş ve üzerindeki gözde isimler yurtdışını tercih ettiler. Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Corchevel’den tatil ayrıntılarını sizlerle paylaşmıştık. Son bir hafta içerisinde yaşanan renkli haber detaylarıyla yine sizlerle olacağız..




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR