Derin Mermerci’ye Aşk mı? Şiddet mı?




Hiç şüphesiz Derin Mermerci Sosyetenin en gözde hanımlarından birisi... Yaşam tarzı, aşkları, temsil ettiği ailesi ve sosyal hayatı ile her daim gündemde... Kimine göre bir ikon, kimine göre bir rol model...




Derin Mermerci uzun bir süredir ilk kez yaşı yaşına, boyu boyuna uygun, oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşıyor. İki sevgili arkadaş ortamlarında aşklarını doyasıya yaşıyor mutluluklarını paylaşıyorlardı. Taa ki cuma akşamı Beyoğlu'ndaki '45' isimli gece kulübünde yaşananlara kadar...




Önce duyduklarımıza inanamadık, Derin Mermerci ve sevgilisi Kaan Urgancıoğlu cuma akşamı bir grup arkadaşıyla küçük bir gece kulübü olan Karaköy’deki '45'e gidiyorlar. Her şey normal seyrederken aralarında yaşanan bir kıskançlık nedeniyle Kaan Urgancıoğlu sevgilisi ile tartışmaya başlıyor. Derin Hanım, bardaki herkesin şaşkın bakışları arasında Kaan Bey’i yatıştırmak istese de asabi jön'ümüz Kaan Bey, Mermerci’yi saçlarından sürükleyerek bardan çkartıyor, etrafta bulunan birkaç kişi ikiliyi yatıştırmaya çalışsa da nafile...




Dışarı çıkan Mermerci ve Kaan Bey tartışmalarına devam ediyor. Derin Hanım, ağza alınmayacak sözlerle sevgilisine ‘beni rezil ettin, gecemi mahvettin, 365 günde 1 gece mutluydum eğleniyordum onu da zehir ettin’ diyerek tepki gösteriyor.




Kaan Urgancıoğlu, Derin Mermerciyle alay edercesine sokak ortasında etrafa bağırarak, 'Bakın duydunuz mu Derin Hanım’ın gecesini mahvetmişim, huzurunu bozmuşum, eğlenmek için sadece bir gecesi varmış’ sözleriyle aşağılıyor.




Bütün bu yaşananlar onlarca şahidin önünde gerçekleşiyor. Ardından Derin Mermerci özel şoförünü çağırarak evine gidiyor.




Aradığı aşkı bir türlü bulamayan, firari Cem Uzan ile evliliğin eşiğinden dönen Mermerci, duyduğuma göre son zamanlarda ilk kez yaşıtım birisi ile beraberim bu kez inşallah mutlu olurum diyordu.




Ülkemizde kadınlara olan şiddetin son örneği olan bu yaşananlar çok üzüntü verici. Derin Mermerci, gibi bir kadın bile ‘sevgili şiddetine’ maruz kalabiliyorsa söylenecek söz bulamıyorum.








İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR