Aşklar, ihanetler, kavgalar, sürpriz ayrılıklar ve daha neler neler...

Ve bir yıl daha geride kaldı, bir yıl daha yaşlandık, çocuklarımız 1 yaş daha büyüdü. Acılarıyla, mutluluklarıyla 2012’ye veda ediyoruz, yeni umutlarla yepyeni bir yılı 2013 yılını karşılıyoruz..




Geride bıraktığımız hafta içerisinde birbiri ardına düzenlenen yeni yıl partilerini sayfalarımıza taşıdık. Yılbaşı heyecanını yeni yıl partileri ile yaşayan sosyetenin ünlü temsilcileri kah alışveriş yaparken kah eğlenirken objektiflerimize yansıdılar. Bu hafta itibariyle artık yılbaşı tatilleri de hız kazanacağa benziyor. Gözde kayak merkezi Uludağ ve Kartalkaya’da rezervasyonlar tam anlamıyla dolmuş durumda. Yılbaşı gecesi İstanbul’un en hareketli semti bu yıl da Nişantaşı olacağa benziyor. Zira Taksim araç trafiğine kapalı olduğu için yayalar için de artık gidilecek bir merkez değil o yüzdendir ki Nişantaşı'nda bu yılbaşı daha kalabalık olacak ve yeni yıl kutlamaları daha coşkulu geçecek. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bu yılbaşında da gözde semti, baştan sona ışıklarla rengarenk süsledi umarız olaysız kavgasız gürültüsüz bir yılbaşı gecesi yaşarız.




Yılbaşı gecesini İstanbul, Uludağ, Kartalkaya, Ankara, İzmir ve yurtdışında karşılayan ünlü isimlere ait tüm ayrıntılar yine sayfalarımızda olacak. Kim, kiminle, nerede, ne zaman 2013’e merhaba demiş 1 aralık 2013 sabahı HT KULUP.COM sayfalarımızdan kahvelerinizi yudumlarken okuyabilirsiniz.




Aşklar, ihanetler, kavgalar, sürpriz ayrılıklar, mutluluklar ve daha neler neler…. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık..yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle…




Mutlu Yıllar...

Mutlu Haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR