Yaz geldi, bitti derken sonbaharda geride kaldı ve kışa merhaba dedik… Sosyetenin gözde isimleri daha şimdiden yılbaşı hazırlıklarına ve tatil programlarına başladılar...




Soğukların kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte ünlü markalar 2013 kış kreasyonlarını modaseverlerin beğenisine sunuyorlar... Geçtiğimiz hafta düzenlenen moda lansman davetlerinde yeni kreasyonlar kadar modayı yakından takip eden sosyetenin ünlü hanımları şıklık yarışı içerisindeydiler. Dünyaca ünlü moda markası Dior’un İstinye Park Mağazası'nda gerçekleştirdiği ve yeni kreasyonlarını sergilediği davete sosyetenin modasever hanımları büyük ilgi gösterdiler. Gardıroplarını yeni kreasyonlara göre dizayn eden hanımlar, yeni renkler ve yeni tarzlarıyla yine çok şık, yine çok havalıydılar. Dalia Garih, Suzan Sabancı Dinçer, Begüm Şen, Didem Antebi, Fatoş Sarıgül, Pınar Talay, Feryal Gülman, Bahar Şer ve Etel Baler gibi sosyetenin gözde hanımları modelleri kıskandıracak şıklık ve zarafet içerisindeydiler.




Haftanın bir diğer moda daveti, Demet Sabancı Çetindoğan ve Müge Sırmabıyık’ın ortaklaşa düzenledikleri Nişantaşı’ndaki etkinlikti. Brandroom Nişantaşı şubesinde yeni kreasyonların görücüye çıktığı davette Çiğdem Kamer, Siren Ertan Çarmıklı, Suzan Toplusoy, İpek Toplusoy, Şükran Güzeliş, Hediye Güral Gür, Sema Güral Sürmeli ve Hülya Kalyoncu yeni sezon şıklığı içerisinde objektiflere yansıdılar.




Genç sosyetenin gözde markalarından H&M büyük merakla beklenen son tasarımcı işbirliği Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonunu, İstinye Park H&M mağazasında düzenlediği muhteşem bir davet ile tanıttı.




Bu kış özellikle bordo rengin hakim olduğu kıyafetler içerisinde göreceğiz ünlü hanımları. Geçtiğimiz hafta düzenlenen davet ve organizasyonlarda birbirinden renkli, birbirinden şık kıyafetler içerisinde görüntülediğimiz ünlü hanımlar daha çok bordo rengi tercih etmişlerdi.




Yeni yıl hazırlıkları başladı…




2012 yılına veda etmeye haftalar kala iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri şimdiden hazırlıklara başlamışlar. Yeni yılı nerede, kiminle, nasıl karşılayacaklarını planlayan ünlü isimler daha çok yurtdışında alternatif yerler bakıyorlarmış. Bu yılı farklı bir ortamda ve coğrafyada karşılamak isteyenler daha çok Afrika ve Uzak Doğu’daki gözde merkezleri araştırıyormuş. Her yıl klasikleşen Avrupa, Amerika ve kayak merkezleri artık cazip gelmiyormuş. Anlaşılan yeni yıl heyecanı şimdiden herkesi sarmış. Henüz haftalar kalsa da, yeni yıl moda renkleriyle, seyahat programlarıyla ve yeni heyecanlarla geliyor…




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR