Aşk, hayatımızın vazgeçilmez duygusudur. Sosyetenin genç hanımları son zamanlarda televizyon ekranlarında gördüğümüz oyuncularla yeni aşklara yelken açıyorlar.




Bu trendin ilk öncüsü genç sosyetenin gözde isimlerinden Ceylan Çapa oldu. Çapa, ekranların ‘Malkoçoğlu’ lakaplı yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit ile geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açmıştı. Ceylan Hanım ve Burak Bey ilişkilerini kah objektifler karşısında kah gözlerden ırak romantik şehirlerde yaşıyorlar.




Sosyetenin bir diğer ünlü hanımlarından Zeynep Mutlu da ‘Mutluluğu’ oyuncu sevgilide bulan isimlerden. Zeynep Mutlu geçtiğimiz yaz başlarında başarılı oyuncu İlker İnanoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İki sevgili şimdilerde hayatı paylaşmaktan oldukça memnunlar ve objektifler karşısında bu mutluluklarını yansıtıyorlar.




Ve sosyetenin yeni aşk bombası...




Derin Mermerci uzun bir zamandır boş olan kalbini genç oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile doldurdu. Şimdiye kadar yaşadığı aşk ilişkileri ile çok konuşulan, çok tartışılan Derin Hanım aşk orucunu sona erdirmişe benziyor. Fransa’da firari olarak yaşayan Cem Uzan ile evliliğin eşiğinden dönen sosyetik güzel Beyoğlu sokaklarında sevgilisi ile dolaşırken meslektaşlarımızın objektifine yansıdı. Derin Mermerci yeni ilişkisi için ''Henüz flört aşamasındayız'' dese de yeni bir aşka yelken açtığınıda itiraf etmiyor değil. Hiç şüphesiz genç sosyetenin en gözde bekarlarından olan Derin Mermerci hakkında pek çok dedikodu yapılıyordu. Daha önce bir süre aşk yaşadığı çocukluk aşkım dediği Selhan Aloğlu ve bankancı sevgilisi Tolga Egemen ile yeniden bir araya geldikleri konuşulan Derin Hanım herkesi şaşırttı.




Genç oyuncu Kaan Urgancıoğlu, dizi setlerindeki başarısı kadar çapkınlıkları ile de magazin basınının gündeminden düşmüyor. Urgancıoğlu’nun yaz aylarında Çeşme’de Berrak Tüzünataç ile dudak dudağa çekilen görüntüleri çok konuşulmuştu.




Henüz ilişkilerinin çok başında olan gençler, aradıkları aşkı ve mutluluğu bir birlerinde bulurlar. Zira Derin Mermerci şimdiye kadar iki kez evliliğin eşiğinden döndü, umarım bu kez senaryonun sonu mutlu bitiyordur.




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR