Kurban Bayramı tatili bitti... Cumhuriyetimizin 89. yılı coşkusuyla tatili noktaladık…




Tatil öncesi belirttiğim gibi sosyetenin ünlü temsilcileri tatillerini genelde yurtdışında geçirdiler. New York, Los Angeles, Londra ve Paris oldukça hareketliydi.




HT KULÜP objektifleri bayram boyunca Paris caddelerindeydi özellikle Şanzelize’de görüntülediğimiz ünlü isimler ekibimizi karşılarında görünce gözlerine inanamadılar önce şaşırdılar sonra tebrik ettiler. Haberciliğimizi uluslararası boyuta taşıdığımız için mutluyuz gururluyuz. Paris’in keyfini çıkaran genç çiftlerden Hacı Sabancı ve model sevgilisi Özge Ulusoy romantik şehrin keyfini çıkartırken objektiflerimize gülümsediler. Neşet - Şirin Yalçın çifti tatilden 2 gün önce Paris’e gitmişlerdi bayramın ilk günü Elif Dürüst de Alara Koçibey ile birlikte Paris’e uçtu ve kardeşiyle buluştu.




Paris’e çocuklarını götüren Alara Koçibey, çocuklarını boşandığı eşi Firari Cem Uzan’a teslim ettikten sonra ortalarda pek görünmedi. Fransa’da kaçak olarak yaşamaya devam eden Cem Uzan bayramda çocukları ve Türkiye’den giden dostlarıyla hasret giderdi. Ünlü L'avenue Restaurant’ta dostlarıyla hasret gideren Uzan’ın yanında yeni sevgiliside vardı. HT KULÜP ekibini gören Uzan önce ropörtaj yapmak istediğini söyledi ancak daha sonra vazgeçti. Uzan, keyfinin yerinde olduğunu hayatına mutlu bir şekilde devam ettiğini söylemekle yetindi. Yanındaki hanım arkadaşının adını söylemeyen Uzan sadece arkadaşım diyerek geçiştirdi. Cem Uzan, Paris’te hasret gideren isimler arasında Mustafa - Dilek Toner çifti ile yakın dostları Güliz Onursal da vardı. Paris caddelerinden derlediğimiz bütün haberlerimizin detaylarını sayfalarımızda bulabilirsiniz.




Bayramın aşk bombası…




Bayram tatilinin ilk günü Aşklarını sosyal medya’da ilan eden Alpin Şahin ve Hikmet Albayrak mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar. Habercilik farkımızı birkez daha ortaya koyarak genç çiftin sürpriz aşkını hem sitemizde hem de HT Gazete sayfamızda sizlerle paylaştık.




Galatasaray Kulübü’nün sempatik yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak ile Berrak Barut’un ilk evliliğinden olan kızı Alpin Şahin’in bu sürpriz aşkını öğrenen birçok isim çok şaşırdılar. Genç çift bayram tatillerini baş başa Meksika’da geçirdi. Gençlere mutluluklar diliyorum.




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR