Bir Kurban Bayramı tatili daha geldi ve başladı. Sosyetenin ünlü isimleri bu yıl sonbaharın başına denk gelen 1 haftalık bayram tatilini geçirmek için daha çok yurtdışını tercih etti.




Her ne kadar tatil Çarşamba günü öğleden sonra başlasa da işlerini ayarlayan pek çok kişi Cuma gününden itibaren tatil seyahatına çıktılar. HT Kulüp sayfalarımızda da okuduğunuz gibi bu yıl iş dünyasının ve sosyetenin ünlü isimleri geleneği bozmadılar ve daha çok Avrupa ve Amerika’ya gitmeyi tercih ettiler. Tatillerini Amerika'da geçirecek olan ünlü isimlerin başında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve ailesi geliyor. Suzan Hanım, eşi Haluk Bey ve çocukları ile birlikte haftasonu Amerika’ya gittiler. Yeni Dünya’yı tercih eden isimler arasında Emine – Erhan Kamışlı çifti, Dilek - Ali Nuri Türker ve Kıvanç - Meltem Oktay çiftleri de var. Tatillerde bir arada olmaya özen gösteren sosyetenin ünlü isimlerine, Londra’da okuyan kızlarını ziyarete giden TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Hanım da katılacak. Londra’dan Amerika’ya geçecek olan Demirören çifti Miami’de yakın arkadaşları ile birlikte bir golf turnuvasına katılacaklarmış.




Bayramı Amerika'nın New York şehrinde geçirmeyi planlayan bir diğer isim ise Kemal – Feryal Gülman çifti. Gülman çifti New York Central Park'ın yakınında evleri olan yakın dostları Roksi – İzzet Garih ve Dalya Garih'le buluşarak tatilin tadını çıkaracaklar.




Bu bayram tatili genç sosyetik isimleri de Las Vegas’ta buluşturuyor. Öğrendiğime göre sosyetenin genç ve gözde çiftlerinden Fatoş-Emir Sarıgül, Enver-İpek Varol, Gökhan-Gizem Ayaydın ve Didem-İzzet Antebi geniş bir program yapmışlar ve Las Vegas’a uçmuşlar. Minik bebeklerini dedelerine ve aneannelerine bırakan genç sosyetikler gönüllerince bir tatil yapacaklarmış.




1 haftalık bayram tatilini Londra, Paris ve Milano gibi Avrupa'nın gözde merkezlerinde geçirmek isteyen isim sayısı da pek az değil. Avrupa ve Amerika’da tatillerini geçiren ünlü isimlerin tatil detaylarını yine sayfalarımızda bulabilirsiniz.




Kim, kiminle, nerede, ne zaman, ne yapmış hepsini ve daha fazlasını sizlerle tüm ayrıntılarıyla sayfalarımızda paylaşacağım. Doğrusu bende merak ediyorum bu bayram bombasını acaba kim patlatacak.




Tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını HT KULÜP Ailesi'nin adına kutluyor küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öpüyorum.




İyi Bayramlar,


İyi Tatiller...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR