Sosyetenin ünlü hanımları Fashion Week’te modaya doydular




Oldukça hareketli bir o kadar da rennkli bir haftayı geride bıraktık. Bu yıl 7'incisi düzenlenen Istanbul Fasihion Week hiç şüphesiz haftaya damgasını vurdu. Dünyaca ünlü modellerin podyuma çıktığı, onlarca modacının birçok yeni kreasyonları modaseverlerin beğenisine sunuldu.




Fashion Week etkinliğini bekleyen sosyetenin özellikle modasever hanımları organizasyona büyük ilgi gösterdiler, dört gün boyunca defileden defileye koşturdular deyim yerindeyse zamanla yarıştılar. Ünlü hanımların ve moda etkinliğinin tüm ayrıntılarının anında sayfalarımızda sizinle paylaştık. Podyumdaki modeller kadar giyim tarzlarıyla ve şıklıklarıyla ön plana çıkan ünlü hanımları mercek altına aldık.




Paris Hilton Moda Haftası'nın gölgesinde kayboldu.




Daha önce 3 kez ülkemize gelen dünya magazin gündeminin önemli figürlerinden Paris Hilton geçtiğimiz hafta bir kez daha istanbul’a geldi. Yine o şımarık, yine o kaprisli ve kendini beğenmiş tarzıyla objektiflere yansıdı. Bir markanın reklam çekimi için kamera karşısına geçin ünlü yıldız, bir anlamda moda haftasının gölgesinde kaldı. Gazetelerde belki birkaç haberi çıktı ama o da yine kaprısleri ve şımarıklıkları ile ilgiliydi. Reklam filminin çekimlerini gerçekleştiren marka yöneticileri bence bir zamanlama hatası yaptılar. On binlerce dolar para ödedikleri Hilton sessiz sedasız İstanbul'dan ayrılmak zorunda kaldı.




HT KULÜP’ün özel haberciliği..




Geçtiğimiz hafta yine hiçbir yerde okumadığınız birçok özel haber yayınladık. Maya Portakal’ın İbrahim Bitergil ile yaşadığı sürpriz aşkı, Arzu Komili-Sinan Baştaş birlikteliği bu haberlerimizden sadece ikisi. Ancak bazı meslektaşlarımız internet portalımızdan haber ve fotoğraf alarak gazetelerinde sanki kendi haberleriymiş gibi yayınlamalarının ‘suç’ olduğunu hala öğrenememişler. Kaldı ki televizyonlar bile artık gazete haberlerini okuyamıyor. İnternet portalları da gazetelerden haber alıp sayfalarına koyamıyor çünkü ‘emek hırsızlığı’ yapılıyor. İnternet portalımızdan ‘özel haberlerimizi’ alıp sayfalarına koymakta ‘emek hırsızlığının’ ta kendisidir. Birazcık emeğe saygı lütfen…




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR