Bu hafta çok şey yazmak, irdelemek, kimselerden bahsetmek istemiyorum. Biraz kendi ailemizden HT Kulüp Ailesi'nin heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum.




Habertürk ekranlarında 3 yıl önce sizlerle buluşmaya başladığımız HT Kulüp markamız, 2 yıl önce de internet portalımızla cemiyet haberciliğine yeni bir soluk getirerek büyümüştü. Ve artık HT Kulüp yazılı basında... Fatih Altaylı yönetiminde, basında yepyeni bir sayfa açarak, onlarca yıllık gazeteleri, habercilikte, güvenlirlikte ve tabii ki trajda kısa bir sürede yakalayarak birçoğunu da geride bırakan, Gazete Habertürk’ün magazin eki HT Magazin 2. sayfasında da artık sizlerleyiz.




Tarafsız, kimseyi yermeden, kimseleri eleştirmeden, objektif haberciliğimizle bizleri 3 yılda zirveye taşıdınız. Yaptığımız özel haberler gündem yarattı. Bu başarılı haberciliğimizi artık HT Magazin ekibiyle buluşturduk. Gazete Habertürk Magazin Müdürü Mehmet Güler’in heyecanlı ekibi ve HT Kulüp’ün azimli ekibinin bu ortaklığının, yepyeni başarılara imza atacağından eminim. Herkes için hayırlısı olsun.




Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim... HT Kulüp’ün 3 yıl gibi kısa süre içiresinde bu kadar başarılı bir noktaya gelmesinde bana ve ekibime olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, vizyonu ile bizi yönlendiren, yeni dünyalara kapı açan, yöneten, teşvik edici eleştirileriyle ekibimizi ‘yineleyen’ görevler veren yönetimimize sonsuz teşekkürler.




HT Kulüp’ün başarı grafiğini üst sıralara çeken, ekip arkadaşlarım, editöryal kadrom, muhabir arkadaşlarım ve emeği geçen herkesin başarısıdır bu. Hepsinin kalemine, eline ve objektif haberciliğine teşekkür ederim.




HT Kulüp şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kendi kulvarında habercilik ilkelerinden taviz vermeden milyonlarca okuyucusuna en güzel ve en özel haberleri vermeye devam edecektir.




Her başarılı erkeğin arkasında bir ‘kadın’ vardır derler.. Bu söz çok doğrudur. Ancak HT Kulüp’ün başarısında bunun yanı sıra ekip çalışması, güven, huzur ve aile ortamı en etkili özelliğimizdir.




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR