Türkiye’ye yaptığı dev yatırımları ile ön plana çıkan Başarılı İş Adamı Mübariz Mansimov, Bodrum’da inşa ettiği Eğlence Adası'nın açılışında İstanbul ve Avrupa sosyetesini buluşturdu.




Bodrum şüphesiz ülkemizin en gözde tatil merkezlerinin başında geliyor. Eğlence, deniz ve güneşin bir arada olduğu Bodrum, sosyetenin ünlü isimlerinin de vazgeçilmezleri arasında. Yaz tatili başlayalı 1 ay oldu ancak daha geçtiğimiz haftasonuna kadar Bodrum’da herhangi bir hareket yoktu. Daha doğrusu görmeye alışık olduğumuz ünlü isimler Bodrum’a gelmemişlerdi.




Başarılı iş adamı Mübariz Masimov'un Bodrum'a bağlı Yalıkavak Beldesi'nde geçen yıl satın aldığı ve Palmali Şirketler Gurubu'na bağlı Yalıkavak Palmarina'daki Eğlence Adası renkli bir davetle hizmete açıldı. Renault Formula 1'in patronu İtalyan işadamı Favio Britore tarafından işletilecek 'Billionaire Club' ve İtalyan Restoranı Cipriani'nin açılışına Türkiye, Azerbeycan, Rusya ve Hollanda iş ve sosyete dünyasının seçkin isimleri katıldı. Açılış için Bodrum'a gelen dünyaca ünlü manken Eva Herzigova, Bodrum'a ikinci kez geldiğini, denizin ortasında yaratılan bir eğlence ve tatil merkezinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Açılış davetine Palmali Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay, Mansimov'un eşi Tamara Mansimova, Briatore ve sevgilisi Elisabetta Gregoraci ile birlikte ev sahipliği yaptı. Daha önce Cipriani ve Billionaire gibi markaları İstanbul sosyetesenin vazgeçilmez mekanları arasına sokan başarılı işadamı Mansimov'un Yalıkavak'ta 20 milyon dolar gibi büyük bir yatırımla turizmin hizmetine soktuğu Palmarina tam anlamıyla hizmete girdiği zaman Avrupanın en yoğun duraklarından birisi olacağı ve Sardunya Porto Cervo'yu bile geride bırakacağı ön görülüyor...




Mansimov’un sahibi olduğu Palmali Şirketler Grubu’nun organizasyonuyla Bodrum’da hizmete giren Palmarina eğlence adasının açılış daveti bir anlamda sosyetenin ünlü isimlerinin Bodrum yaz sezonlarınında açmasına vesile oldu. Şimdiye kadar pek görmediğimiz ünlü isimler Bodrum’ a akın ettiler. Muhteşem açılış davetlerinin ilk günü eğlencenin kayfini çıkartan, ikinci günü ise Popstar Tarkan’ın muhteşem şarkıları ile coşan sosyete, gündüzleri de deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Mübariz Bey ve eşi Tamara Hanım, konuklarını memnun etmek için tüm imkanlarını seferber etmişlerdi. Böyle bir yatırımla ülkemiz turizm sektörüne dev bir tesis kazandıran Mübariz Bey’i gönülden tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum.




İyi haftalar, iyi tatiller…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR