Bakmayın İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde havalar ılık ve yağışlı güney sahillerimiz yaz güneşiyle parlıyor.




Her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile birlikte iş dünyası ve sosyetenin ünlü temsilcileri tatil sezonuna da 'merhaba' diyor. Bunu nereden mi biliyorum? Her yıl ülkemizin tekne tatili deyince akla gelen ilk ve tek yerlerinden Göcek’teki hareketlilikten. Berrak ve mavi suları ile dünyanın pek çok yerinden tatilciyi ağırlayan cennet tatil merkezi Göcek şu günlerde oldukça hareketli. Duyduğuma göre bütün bir kış Marina’da demirli olan dev tekneler 19 Mayıs itibarı ile denize açılmış ve sahiplerini ağırlamaya başlamış.




Geçtiğimiz yıl da HT KULÜP Objektifleri 19 Mayıs’ta sosyetenin ünlü isimlerini Göcek’te görüntülemiş ve tatil sezonunu açmıştık. Bu yıl her ne kadar 19 Mayıs Gençlik Bayramı haftasonuna denk gelse de İstanbul’un sağanak yağmurlarından sıkılan ünlü isimler soluğu Göcek’te almışlar. Sosyete sadece Göcek’te değil tabii ki, Bodrum’da yavaş yavaş hareketleniyor. Yazlıklarını temizlettiren Bodrum müdavimleri bu hafta itibariyle Bodrum’u canlandırdılar. Tabii ki tatil Hazıran ayının ilk haftası itibariyle start alacak, yurtiçi ve yurtdışı tatil programları şimdiden belli.




Sosyetenin tatil ayrıntılarını, kim, kiminle, nerede, ne zaman tatilini geçirmiş hepsini yine HT KULÜP farkıyla sizlerle sayfalaramızdan paylaşacağım.




Bu hafta bende kısa bir tatile çıktım 3 günlük molanın ardından yine sizlerle olacağım. Yorucu ve puslu geçen kış aylarının ardından kısa bir tatili hakettiğimi düşünüyorum haftaya görüşmek dileğiyle…




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR