Ve nihayet bahar geldi, güneşin kendisini göstermesiyle birlikte caddeler hareketlendi. Sosyetenin gözde temsilcileri 2012 ilkbahar-yaz kreasyonlarıyla objektiflere yansıdı.




Bahar umut demek. Çocukların en sevdiği mevsimdir çünkü kıştan kurtulmuşlardır. Bahar çiçek, güzellik, bütün güzellikleri üzerinde taşıdığı bir mevsimdir. İçimizde tatlı bir heyecanla bahar günlerine merhaba dedik. Kış ayları boyunca siyah veya koyu renkli kıyafetlerle görüntülediğimiz ünlü hanımlar son bir hafta içerisinde adeta rengarenk bir şıklık yarışı içerisindeydiler. Belli ki sosyetenin ünlü hanımları bahar güneşinin kendisini göstermesiyle birlikte 2012 ilkbahar-yaz kreasyonlarını gardroplarından çıkarmış ve davetlerdeki yerlerini almışlardı.




Haftanın en görkemli davetlerinden birisi olan ‘Bir Dilek Tut Derneği’nin düzenlediği ‘Gülen çocuklar için el ele’ gecesi ünlü hanımların şıklık yarışına sahne oldu. Kırmızı, orange, mavi, sarı, beyaz ve sarı renklerin ön planda olduğu şık kıyafetleriyle davete katılan ünlü hanımlar bahar heyecanlarıyla şıklıklarıyla bütünlemişlerdi. Başarılı iş adamı Cem Hakko ile mutlu bir beraberlik yaşayan Ronit Gülcan şüphesiz haftanın en şık hanımlarından birisiydi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, göğüs dekolteli renkli elbisesiyle objektiflerimize yansıyan şık hanımlar arasındaydı.




Ünlü hanımlar o kadar şık, o kadar renkliydiler ki Pınar Sabancı, Melisa Kanatlı, Aylin Tahincioğlu, Etel Baler, Sevda Sabancı, Siren Ertan Çarmıklı ve Eda Kosif haftanın bahar şıklığı içerisinde göz kamaştıran hanımları arasındaydılar.




Tabii ki güneşli günler caddeleride hareketlendirdi. Nişantaşı, Bebek ve İstinye Park, renkli, hareketli ve eğlenceli günlere geri döndü. Nişantaşı’nın en sıkı müdavimlerinden Derin Mermerci farklı günlerde farklı kıyafetlerle Nişantaşı caddelerinde objektiflerimize yansıdı. Derin Hanım’ın kendisine has giyim tarzıyla taşıdığı 2012 bahar spor kreasyonları oldukça şık ve zarifti.




İçinde bulunduğumuz hafta itibariyle sosyal hayat hareketlenmeye başladı.Yaz davetleri, organizasyonlar ve etkinlikler oldukça yoğun detayları yine har zaman olduğu gibi hızlı ve doğru bir şekilde ayrıntılarıyla HT KULUP’ te okuyabilirsiniz.




Heyecanınız ve mulululuğunuz hiç bitmesin baharlı günler hepimize sağlık ve huzur getirsin dileğiyle...




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR