Bahar güneşinin kendisini göstermesiyle birlikte yaz aylarını müjdeleyen sıcak havalar görkemli düğün davetlerinin de habercisi aynı zamanda...




Sosyetenin ünlü çiftleri yaz aylarında düzenledikleri muhteşem düğün davetleriyle mutluluğa adım atıyorlar. Bu yılın ilk düğün daveti geçtiğimiz hafta Swissotel’deydi.




Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif’in oğlu Kosifler Otomotiv'in yöneticilerinden Hakan Kosif, dört yıldır birlikte olduğu Evelise Moraes Rocha ile mutluluğa imza attı. Genç çiftin düğün daveti haftaya damgasını vurdu. Sosyetenin ünlü hanımları adeta şıklık yarışı içerisindeydiler. Bütün bir kış düğün davetleri için hazırlanan ünlü hanımlar bu davetlere özel şık ve İddialı dekolte kıyafetleriyle ön plana çıktılar. Brezilya’dan İstanbul sosyetesine gelin olan Evelise Moraes Rocha beyaz gelinliğinin içerisinde güzelliğiyle adeta büyüledi. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.




Ve sosyete önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilen düğün davetlerine hazırlanıyor bunların başında Ulusoy Ailesi var. Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un oğlu olan Saffet Ulusoy 2 yılı aşkın bir süredir Özlem Avşar ile nişanlı, genç çift içinde bulunduğumuz hafta itibariyle düğün davetlerini gerçekleştiriceceklerdi ancak Saffet Ulusoy’un aynı zamanda kendi adınıda taşıyan dedesi iş dünyasının duayenlerinden Saffet Ulusoy vefat edince düğün daveti ertelendi. Ulusoy Ailesi'ni ve iş dünyasını üzen vefat olayının ardından ertelenen düğün daveti 18 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Çırağan sarayında Boğaz’ın eşsiz güzelliği içerisinde mutluluğa adım atacak olan Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar’ın nikah törenlerine iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasınından 800 seçkin isim davetli.




Sosyetenin genç çiftleri arasında nikah masasına oturacak bir diğer sürpriz isim ise Cem Boyner'in Bilgün Dereli ile olan evliliğinden dünyaya gelen en küçük kızı Emine Boyner, ile üç yıllık aşkı Ali Kürşat. Genç çift 14 Ocak’ta aile arasında nişanlanmıştı.Bu özel düğün davetinin tarihi isa 31 ağustos. Ayvalık’ta özel bir kır düğünü ile nikah masasına oturacak olan Emine Boyner, Ali Kürşat çiftinin düğün törenine İstanbul sosyetesi şüphesiz büyük ilgi gösterecek.




Önümüzdeki yaz aylarının bir diğer sürprizi ise Bir süredir birlikte olan işletmeci Emre Çapa ve doktor sevgilisi Zara Taş’ın evlilik kararı. Celal-Şebnem Çapa çiftinin oğulları Emre Çapa doktor aşkı ile yaz aylarında nikah masasına oturuyor zira aileler detaylar konusunda konuşmuş anlaşmışlar.




Gelen bahar güneşi ve yazla birlikte mutluluğa adım atacak genç çiftlere şimdiden mutluluklar…




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR