Türkiyenin önde gelen ailelerinden Anadolu Holding’in patronları Tuncay-Emine Özilhan çiftinin tek oğulları İzzet Özilhan’ın oyuncu Yasemin Ergene ile flörtleri çok konuşulmuştu.




Ünlü çiftin flört ettiği dönemlerde medyada ailenin oyuncu gelin istemedikleri bu ilişkinin çok uzun sürmeyeceği dillendirilirken genç sevgililer nikah masasına oturarak dillere destan bir düğün davetiyle dünya evine girmişlerdi. Genç çiftin evililiği mutluluklarını pekiştirirken Yasemin Hanım’ın hamile olduğu haberi mutluluklarını bir kat daha artırdı.




Kadere bakın ki Yasemin Hanım eşi İzzet Özilhan ile tanıştığı hastanede cumartesi günü bebeğini dünyaya getirdi. Yasemin Ergene oyunculuk yaptığı dönemde ‘Doktorlar’ dizisinde rol alıyordu. Özilhan Ailesi'nin sahibi olduğu Gebze Anadolu Hastanesi'nde çekim yaptıkları bir gün şimdi çocuğunun babası olan genç iş adamı İzzet Özilhan ile tanışmış ve aralarında büyük bir aşk doğmuştu.




Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin ‘Emine’ adını verdikleri bebeklerini kucaklarına aldılar. Özilhan Ailesi'nin veliahtı minik 'Emine'adını babaannesi Emine Özilhan’dan aldı. Oldukça sağlıklı olduğunu öğrendiğim minik Emine’ye sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. Özilhan Ailesi’ne hayırlı bir evlat olur inşallah…




Minik bebekler kimi ailelere mutluluk katarken kimi ailelere mutsuzluk getirebiliyor…




Kimden bahsettiğimi anladınız sanırım... Şok bir kararla boşanma kararı alan Aslı-Volkan Ekinci çiftinden... Bunu neden mi söylüyorum? Aileye yakın kaynaklardan öğrendiğim son bilgilere göre Aslı Hanım, 2,5 aylık hamile olduğu için boşanıyorlar. Genç çift, evlenirken de Aslı Hanım’ın 3 aylık hamile olduğu bu yüzden nikah masasına oturdukları konuşulmuş şimdilerde ise ikinci çocuğuna hamile kaldığı için boşandıkları dilden dile dolaşıyor.




'Volkan Ekinci’nin boşanma dilekçesinde yazdığı gibi ‘Nikahın ve bebeğin davalı ile aramızdaki sorunları çözeceğini düşündüğüm için evlendim’ sözleri her şeyi ortaya çıkarırken acaba aynı sözler şimdi hamile kaldığı için boşanma aşamasında olan ‘Aslı Hanım’ içinde geçerli olur mu?




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu










İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR