Yeni bir yıla girile henüz iki hafta oldu. Bazen sürpriz aşk haberleri bazende mini davetlerle sosyal hayat hareketlenmeye başladı.




Yeni yılın ilk düğünü Nişantaşı Park Şamdan’da gerçekleştirildi. Seçkin ama az sayıda davetli ismin katıldığı düğün organizasyonunda Zeynep Dereli ve Arda Batu mutluluğa imza attılar.




Sosyetenin genç temsilcilerinden Maya Portakal’ın sahibi oldukları sanat galerilerinde verdiği davet yılın ilk daveti olma özelliğini taşıyordu. Ünlü İsimler yılbaşı yorgunluklarını üzerlerinden atmış olacaklar ki hem davetlerde hem de elit semtlerde objektiflerimize yansımaya başladılar.




İçinde bulunduğumuz hafta itibari ile Sosyal hayatın biraz daha hareketleneceğini umuyorum.




ANNEYE VEDA...




Hayat bazen bize kötü sürprizler yapabiliyor.En çok sevdiğimiz uğruna canımızı bile vereceğimiz sevdiklerimizi bizden alıp götürüyor. Hayatın doğal akışı içerisinde bunlar normal ancak bize acı veren durumlarla karşılaşmadığımız zaman bunu pek anlayamıyoruz.




Haftanın son günü Türkiye’nin belki de sanata değer veren en önemli isimlerinden Oya Eczacıbaşı’nın annesi Sabiha Esener Hanımefendi’nin ölüm haberi geldi.




Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın zarif eşi Oya Eczacıbaşı ülkemizin daha ileri uygarlıklar seviyesine ulaşması için çalışan, didinen ‘modern’ isimleri arasındadır. Kurduğu ve yönettiği ‘İstanbul Modern’de dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ve eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Oya Hanım, annesi Sabiha Hanım’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı bu hafta acısını paylaşıyor ve sabır diliyorum. Sevenleri Sabiha Erener’i Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurladı. Allah'tan Rahmet, kederli ailesine metanetler diliyorum.




Hayat bazen bize kötü sürprizler yapabiliyor..




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR