Yepyeni bir yıla merhaba dedik hoşgeldin 2012...




Geride bıraktığımız yıl içerisinde ülke olarak çok büyük acılar yaşadık, doğal felaketler, terör olayları ve sosyal hayatımızı derinden etkileyen birçok olay 2011 yılı içerisinde yaşandı ve bizleri derinden etkiledi. Artık hepsi geride kaldı yeni bir sayfa açtık 2012 ile birlikte... Başta ailemizle mutlu, huzurlu ve sağlık dolu bir yıl diliyorum herkese.




Sosyetenin ünlü isimleri 2012 yılına farklı yerlerde merhaba dediler. Bu yılbaşı Uludağ adeta 10 yıl öncesi gibi birçok ünlü ismi ağırladı şüphesiz yılbaşının en renkli yerlerinin başında Uludağ geldi. Yılbaşı gecesi yaşanan renkli görüntüleri anında sizlerle paylaşmaya başladık ve 2012’ye de HT KULÜP olarak bir adım önde girdik.




Cem Hakko ve sevgilisi Ronit Gülcan yeni yılı Uludağ’da karşıladılar ve yeni yıl dileklerini yılın ilk saniyelerini HT Kulüp objektifleriyle peylaştılar. Ellerindeki narları beyaz karlar üzerinde parçalayarak nar taneleri gibi bereketli bir yıl dilerken, diğer bir tarafta Metin Şen ve eşi Aslı Hanım çocuklarıyla birlikte kucaklaşmış ailece 2012'ye merhaba diyorlardı. Ünlü çiftin şimdiye kadar hiçbir yerde dudak dudağa poz verdiklerini görmemiştim o kadar heyecanlanmışlardı ki bu mutluluklarını birbirlerini öperek objektiflerimize yansıdılar. Bence yılbaşına damga vuran fotoğraf karesi bu oldu.




Yılbaşına bir gün kala Eşi Şebnem Dereli’den boşanma kararı alan Mehmet Dereli, talihsiz bir şekilde gıda zehirlenmesi olmuş ve Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmış. Arkadaşlarının evinde yedikleri istridyeden zehirlenen Mehmet Bey, hastanede 1 gece kalarak tedavi olmuş yılbaşı akşamı hastaneden ayrılarak Mustafa Koç’un Bolu’daki dağ evine gitmiş ve yeni yılı dostlarıyla birlikte girmiş. Mehmet Bey’e geçmiş olsun, ucuz atlatmış.




Yılbaşı gecesene dair çok özel haber, fotoğraf ve detayları sayfalarımızda ayrıntılarıyla bulabilirsiniz…




2011 yılı içerisinde birçok mutluluklar, hüzünler, ayrılıklar, ihanetler yaşadık. Artık hepsinin geride kaldığını veya kalması gerektiğini düşünüyorum. Kırılan kalpler, duygular en önemlisi ihanetler, kolay kolay unutulmaz, hayatımızdaki olumsuzlukları unutmak yeni bir sayfa açmak, ulus olarak veya birey olarak mutlu olmak için kendimize veya kendinize bir şans verin. 2012 herkes için milletimiz için, kendimiz için yeni bir başlangıç olsun...

Başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak!




Şunu unutmamak lazım… Bir insanın mutsuz olması sözkonusu olduğunda hemen herkesin büyük bir rahatlıkla yaptığı gayet insancıl bir eylemdir bu. Ama birde sevilen birisinin veya herhangi başka birinin mutsuzluğuyla mutlu olmak vardır ki akıllara zarar bir olaydır. İnsan nedense kendini daha iyi hissetmeye başlar hatta karşısındakinin içinde bulunduğu durumdan için için sadistçe bir zevk bile alabilir. Bir de karşınızdaki insanın mutsuzluğundan siz sorumluysanız alacağınız zevk süper bir yemeğin üstüne yenen harika bir tatlı gibidir. Bu tip bir hadise esnasında zevkten zevke koşarken, bir anda dayak yiyerek yamulmanız da söz konusu olabileceğinden mümkünse sevincinizi dışarıya fazla göstermemeniz, eğer sizin yediğiniz bir halt yüzünüzden birisi perişan oluyorsa bu haltı saklamanız daha uzun yaşamanız için gerekli kuraldır. Ayrıca bu tip bir mutlu olma şeklini çok fazla benimserseniz mutlu olma anlayışınız bir süre sonra sadistik bir kişilik kazanmanıza yol açabileceğinden bu hususta da dikkatli olmakta fayda vardır.

Mutlu olmak için bir şans 2012…




Artık her şey geride kaldı. Yepyeni bir yıl yepyeni bir hayat sizleri kucaklasın. Hoş geldin 2012




İyi haftalar…







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR