Ne günlerdi her şey üst üste geldi...




Geride bıraktığımız günlerde Türkiye adeta kötü bir sınavdan geçti. Doğal afetten, teröre kadar birçok zor olayı, ulusça kenetlenerek atlattık. 7.2 Van depreminin ardından yaraları tüm ulus olarak sarmaya gayret ettik. Zaman, barış ve bir arada olma zamanıdır...Türk ulusu olarak geçirdiğimiz zor günlerden sonra biraz olsun içimizi rahatlatmaya ihtiyacımız vardı. Dargınların barıştığı, tüm ailenin bir araya geldiği bayram günlerinde, biz de ulus olarak bir arada olmalıyız. Ve 5 günlük bayram tatili hepimizi biraz olsun rahatlatacak.. Tabii ki afetzedelerimizi unutmayacağız, acılarımızın üstüne sünger çekmeyeceğiz ancak biraz sineye çekeceğiz ve hayatımızı devam ettireceğiz..




5 günlük bayram tatili vesilesiyle, birçok ünlü de yurt dışını tercih etti. Miami'den, Dubai'ye, New York’tan, Londra’ya, Bodrum'dan Antalya'ya kadar, cemiyet hayatının birçok ünlü siması, bayramı fırsat bilerek tatil yapma imkanı buldular. İş dünyasının önde gelen temsilcileri yoğun iş temposundan kurtulmak için tatili fırsatını değerlendirecekler... Ünlü isimlerin tatil ayrıntılarını, sosyetenenin önde gelen isimlerinin nerede, ne zaman, nasıl ve kiminle tatillerini geçirdiklerini tüm ayrıntılarıyla anında sizlerle paylaşacağız. HT KULÜP'teki arkadaşlarım ve ben, dönüşümlü olarak tatil yapıp sizleri habersiz bırakmayacağız..




Bende bayram tatilimi ailemle birlikte geçireceğim ,bütün okuyucularımızın, Müslüman aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlar küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öper, Kurban Bayramı'nın herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim...




İyi bayramlar, iyi tatiller…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR