'Fashion Week 2011' moda severlere muhteşem bir hafta yaşattı. Beyoğlu'nda kurulan moda çadırında gerçekleştirilen defileler dünyaca ünlü yıldızların katılımıyla tam bir moda şöleni havasında gerçekleşti.




Moda haftası etkinlikleri çerçevesinde olmasa da Mango’nun yeni kreasyon tanıtımı için gelen Victoria Secret’ın ünlü modeli Isabeli Fontana, güzelliğiyle herkesi büyüledi. Ancak Fontana’nın sadece HT KULÜP’ün objektiflerine yansıdığı, sosyetenin çapkın isimlerinden Sezai Taşkent ile yaptığı akşam kaçamağı defileyi gölgede bıraktı.




Fashion Week bildiğiniz gibi yılda iki kez yapılıyor. Ünlü modacılar yeni kreasyonlarını, hünerlerini moda severlerin beğenisine sunuyorlar. Bu yıl Beyoğlu'ndaydı. Sosyetenin ünlü isimleri bu etkinliği de kaçırmadı. Güzellikleriyle podyumdaki modelleri aratmayan genç sosyetiklerden, Ceylan Çapa, Didem Antebi, Alphin Baler, Nazlı Goldenberg, Eda Malaz, Burcu Gazioğlu ve Ezgi Kramer, bütün gözleri üzerlerinde toplamayı başardılar. Özellikle Ceylan Çapa hem gündüz hem de gece katıldığı organizasyonlarda giydiği farklı kıyafetlerle Fashion Week’e katılan mankenlerden daha çok dikkat çekmeyi başardı. İnsan hem güzel hem şık olunca üstüne birde kusursuz fiziği ön plana çıkanca bütün gözler üzerinizde toplanıyor.




Sosyetenin moda sever isimlerinden Feryal Gülman da dört gün boyunca Beyoğlu'ndaydı. Atıl Kutoğlu’nun defilesine katılacağı açıklanan ancak rahatsızlığını öne sürerek moda haftasına gelmeyen Mig Jagger’ın kızı Elizabeth Jagger, hayal kırıklığı yarattı. Ancak Hollywood yıldızı Matt Dillion’un Tween defilesine katılması bir nebze etkinliğe renk kattı.




Geçmiş yıllarda gerçekleştirilen moda organizasyonlarında pek çok dünya yıldızı ülkemize gelmişti. Bence bu etkinliğe dünya yıldızlarının katılımının az olmasını ben aynı tarihlerde New York’ta moda haftasının yapılmasına bağlıyorum. Her şeye rağmen moda dolu bir hafta geçirdik öyle ki aynı hafta içerisinde gerçekleştirilen, davetler, golf turnuvaları, konserler bile gölgede kaldı. Tabii ki biz HT KULÜP olarak hepsine yer verdik ve sizlere anında butün etkinlikleri aktardık. Ancak medyamızın çoğu yayın organları moda haftasına takılıp kaldılar.




'Fashion Week 2011' sona erdi ancak perşembe günü bir diğer moda etkinliği start alıyor. ''Fashion’s Night Out'' modanın en büyük alışveriş partısine birçok ünlü isim destek veriyor. 15 Eylül Perşembe akşamı start alacak olan etkinlik Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'ndeki ünlü mağazalarda aynı anda başlayacak. Birleşmiş Markalar Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Parekendeciler Derneği, Tescilli Markalar Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Kadİköy Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Etkinliğe geçtiğimiz yıl 700 binden fazla kişi katılmış ve 50 milyon dolar gelir elde edilmişti.




İyi haftalar dileğiyle...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR