Ve nihayet bayram tatili başladı. Hükümetin pazartesi ve cuma gününü de tatil ilan etmesiyle birlikte dokuz güne çıkan bayram tatili süresi turizmciler kadar tatilcileri de sevindirdi.




İstanbul adeta boşalmış görünüyor. Bayram tatilinin hem yazın son günlerine denk gelmesi hem de tatil süresinin uzunluğu hepimizin yüzünü güldürdü.




Sosyete bu tatilde de yurt dışını tercih etmiş görünüyor. Kiminle konuşsam, ''Yurt dışına gidiyorum'' dedi. Tatilini kim, nerede, nasıl geçirmiş, bütün detaylarıyla bayram ertesi sayfalarımızda okuyabilirsiniz.




HT KULÜP ekipleri İstanbul, Bodrum, Göcek, Çeşme, St. Tropez, Cannes ve Amerika’daki tatil ayrıntılarını sizler için görüntüleyecek. Hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoğrafları tüm detaylarıyla siz değerli okuyucalarımızla paylaşacağız.




Ve ben de tatil süresince biraz dinlenmek biraz da ailemle hasret gidermek için memleketime yani Artvin’e gidiyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nın geleneklerini, ailemle birlikte hasret gidererek yaşayacağım. Bu da bana ayrı bir mutluluk veriyor.




Bütün herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öpüyor ve nice bayramlar diliyorum.




İyi tatiller…





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR