Magazinci arkadaşlar geçtiğimiz günlerde medyatik güzel İvana Sert’in eşi Yurdal Bey’i Bodrum’da esmer bir güzel ile dans ederken görüntüleyince ''İvana aldatıldı'' manşetleri atarak yeni bir tartışma başlattılar.




İvana Sert kimdir? Giyim tarzı, kendisine has renkli sosyal yaşamı ve son zamanlarda yaptığı moda tasarımlarıyla ön plana çıkan güzel bir hanım ve tabii ki Yurdal Sert’in çocuğunun annesi…




Gazetelerin magazin sayfalarında sürekli kendisine yer bulan İvana Hanım kış aylarında katıldığı etkinlik ve davetlerde özellikle giyim tarzıyla sürekli kendisinden söz ettiriyor.Yaz ayları geldiği zaman ise soluğu Bodrum’da alıyor ve her yıl bir dejavu yaşanırcasına seksi bikinisiyle plaja inerek ‘Sosyetik’ güzel tatilde', 'İkoncan büyüledi', 'Bodrum’un en güzeli' gibi haberlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.




Baştan söylemek isterim; bu hanımefendiyi yakından tanımam hatta bir merhabam bile yoktur ancak yaptığımız iş gereği ben de sizin gibi gazete haberlerinden muhabir arkadaşlarımın getirdiği fotoğraflarından tanırım. Zaman zaman kendisine biz de sitemizde yer veririz.




Yurdal Bey esmer güzelle eşini aldatı mı yoksa masum bir bar eğlencesi miydi bilemem... Kendi aralarında oturup konuşurlar çözerler ancak benim kafama takılan şu: Yurdal Bey bu haberler çıktıktan sonra eşini arayarak, ''Ben masumum, sadece arkadaşlarla eğleniyorduk bu kadar'' demiş. Ancak İvana Hanım’a ulaşamamış! Şöyle düşünün ortada sadece bir gazete haberi var ve Bodrum’da ailece tatilinizi geçirdiğiniz eşinize, ertesi gün ulaşamıyorsunuz. (Bilemiyorum aynı evde yaşamıyorlar mı?)




Ayrıca Yurdal Bey’in gazeteci arkadaşlarımıza şöyle bir açıklaması da var. Biz karı koca masum flörtlere karşı değiliz… Gece kulübünde yaşanan flört haberlerinden üç gün sonra Yurdal Sert ve eşi İvana Hanım, nihayet görüşüyorlar ve aralarında şöyle bir diyalog yaşanıyor….




‘Benim o gece, o kadınla birlikte olduğumu yazmışlar. Flört anlaşılabilir bir durum ama bu söylenen doğru değil. Hatta ‘İstiyorsan o kulübe gideyim, o hanımefendiyi bulup, seninle de konuşturayım’ dedim. Buna gerek olmadığını söyledi. Ama tabiki de kızgın. ‘Kız sana niye sarıldı? Niye sen kıza sarıldın? Evli barklı adamsın. Sana o kadar güveniyordum, şimdi güvenimi kaybetmiş gibiyim’ diyor. ‘Sen bunu bir daha yine yaparsın’ diyor. Benimle konuşmuyor. Hata yaptım ama, anlayışla karşılamasını istiyorum. Çünkü onu çok seviyorum.’




Peki İvana Sert çok mu masum? Seksi kıyafetlerle davetten davete koşacaksın her gün gazete sayfalarında çarşaf çarşaf ‘Seksi, güzel’ manşetleriyle yer alacaksın. Sanki model, film yıldızı, şarkıcı veya harhangi bir misyonun varmış gibi magazinci kankarına poz vereceksin... Oh ne ala! Beni erkekler ne kadar çok beğeniyor edasıyla ortalarda dolaşacaksın... Sonra da neymiş ''Ben acaba aldatıldım mı?'' diyerek ''Ah vah'' edeceksin…




Soruyorum İvana Hanım, Allah aşkına siz hiç evli olduğunuzu bir çocuğunuz olduğunu yukarıda bahsettiğim doneleri uygularken düşünmediniz mi? Şimdi mi aklınıza geldi?




Aldatmak sadece fiili gerçekleşen bir olay değildir. Duygular, düşünceler, yaşam tarzları ve sorumlulukları bilmek gerekir. Daha doğrusu masumiyet sınırlarını aşmamak gerekir.




Şimdi bu sınırları İvana mı aştı yoksa eşi Yurdal Bey mi?




İyi haftalar..




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR