Yazın gelmesiyle birlikte ardı ardına bomba haberler patlamaya başladı. Yılın aşk haberi, yılın aşkı, yılın magazin bombası vs...




HT KULÜP yaza damgasını vurmaya devam ediyor! Daha yaz sezonu başlamadan 'Göcek Rambo’su' başarılı iş adamı Saadettin Saran’ın tatil fotoğrafları günlerce magazin basınında konuşuldu.




Daha kimseler Göcek sezonunu açmamışken HT KULÜP, dünyaca ünlü top model Kate Moss’un Fethiye'deki tatilini çok özel fotoğraflarla duyurdu.




Ve yılın magazin haberi, daha doğrusu yılın aşk bombasını patlattık. Mahsun Kırmızıgül’ün Göcek’te özel bir teknede sevgilisiyle çekilen samimi görüntüleri bu yıla damgasını vurdu. Gazeteler, televizyonlar, yüzlerce internet sitesi ‘yılın magazin bombası’ başlığıyla haberi kullandılar. 'htkulup.com' patentli yılın haberi; kardeş servisimiz HT MAGAZİN’in manşetinde, HABERTÜRK Gazetesi'nin birinci sayfasında çıktığı gün bütün Türkiye bu haberi konuşuyordu.




Sosyete, cemiyet iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerine ait çok özel ayrıntıları, özel haberleri okuyucularımzla HT KULÜP farkıyla paylaştığımız için mutluyuz, gururluyuz...




Bazı rakiplerimiz haberlerimizi yılın haberi başlığıyla kullandılar; ancak 1 gün sonra gazete sayfalarında iki sütuna manşet olan bir ‘sürpriz' aşk haberini de 'yılın magazin bombası' başlığıyla duyurdular. Kendi kendileriyle çelişen meslektaşlarımız da çok iyi biliyorlar ki, özel olan haberler özel kalır. Her yerde yer alan haber ve fotoğraflar özel değildir. Çünkü o haberler bütün gazetelerde ve sitelerde vardır.




Biz yolumuza doğru bildiğimiz şekilde özel ve güzel haberlerimizle rakiplerimize fark atarak, fark yaratarak yürümeye devam edeceğiz.




Bodrum, Göcek, Çeşme, St. Tropez ve Cannes hiç fark etmez haber neredeyse bilin ki HT KULÜP oradadır.




İyi haftalar…

rbalcioglu@bloomberght.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR