Aşkı sahiplenmek, aşkına saygı duymak onu her koşulda kucaklamaktır. Yaşadığı İlişkiyi inkar etmek kadınlık onuruna hakarettir.




Biz HT KULÜP olarak yayın hayatına başladığımız ilk günden beri doğru bulduğumuz, doğruluğundan emin olduğumuz haberlerle okuyucularımıza ulaştık. Şimdiye kadar kimsenin yazamadığı, yazmaya cesaret dahi edemeği veya hatırlı kişileri devreye sokarak yazılmamasını, bilinmemesini istedikleri haberleri cesurca ve açık yüreklilikle yazdık. Herkesin bildiği, gördüğü, duyduğu hatta konuştuğu konuları paylaştık. Belli ki bizim 'dürüst ve doğru tavrımız' birilerini oldukça rahatsız etmiş. HT KULÜP’ ün habercilik tarzı, ezberleri bozmuş, alt üst etmiş.




Şimdilik adını vermeyeceğim ancak geçtiğimiz haftalarda sosyete dünyasında herkesin dilinde olan aşkın kahramanlarından olan beyefendi ''Bunu nasıl yazarlar? Ben çok gizli tutuyordum ilişkimi" diyerek etrafa sitem etmeye başlamış. Bir sonuç alamayınca önce aşk yaşadığı hanımdan şüphelenmiş, ardından hatırlı kişiler vasıtasıyla bize ulaşmaya çalışmış ve bunların yazılmaması için ricada bulunmalarını istemiş. Hatırlı kişiler HT KULÜP’e hiçbir şekilde müdahale edemeyeceklerini söyleyince, benim ve yazı işleri müdürümüz Reşit Özet adına noterden ihtarname göndermiş. "Adımı aşk dedikodularına karıştırmayın" diye...




Bir beyefendi, cemiyet hayatının ünlü ve güzel bir hanımıyla aşk yaşıyorsa onunla her yere el ele gidiyorsa ve herkese ''Ben bu kadına aşığım'' diyorsa; nasıl oluyor da bütün bu yaşadıklarını inkar ederek ihtarname gönderebiliyor? Bu her daim yanında olan kadına hakaret değil midir? Bu, bütün yaşadıklarını inkar etmek değil midir? Demek ki bu aşk ya sahteymiş ya da beyefendinin 'aşk'ın ne olduğundan haberi yok.




Ben ve ekibim doğru bildiğimiz, emin olduğumuz, gerçek haberciliğimizi yapmaya devam edeceğiz. Siz önce elini tuttuğunuz kadına karşı ‘erkek’ gibi duruşunuzu gösterin yeter...




KİM KARDASHİAN GELİYOR




Geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü birçok yıldız ve moda ikonu İstanbul’a gelmişti. Sırada ünlü yıldız Kim Kardashian var. Duyduğuma göre Kardashian, Avrupa ve Amerika'da marka yüzü olduğu bir ayakkabı firmasının Türkiye lansmanı için mayıs ayı ortalarında İstanbul’da olacakmış. Markanın Türkiye distribütörü bu organizasyonu çok gizli tutuyor, nedeni ise sürpriz bir şekilde Kim Kardashian’ı medyanın karşısına çıkartıp ses getirmek istemeleri. Önce benden duyun istedim..




Aşk ve sevgi dolu bir hafta dileğiyle...




rbalcioglu@bloomberght.com











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR