Zaman ne kadar çabuk geçiyor! Daha dün gibi ama cemiyet hayatının hayırseverliğiyle tanınan ismi Monik Benardete aramızdan ayrılalı 1 yıl olmuş bile...




Sevenleri,ailesi O'nu özlemle andı. Sinagogdaki


anma törenin de bir tek eşi Ceri Benardete yoktu. Törene katılanların gözü O'nu aradı. Oysa Monic Hanım'ın ilk eşi Adil Benardete törendeydi.




Bu, herkesi çok şaşırttı. Duyduğuma göre bu öyle olağan bir durum değil.




Zira aile içi bir kavga yaşandığı ve Monik Hanım'ın kızları Aylin ve Rezzan artık Ceri Bey'le görüşmek istemedikleri kulağıma gelen bilgiler arasında.




Ceri Benardete, Monik Hanım'ın vefatından sadece 3 ay sonra yeni bir hayat arkadaşı edinmişti. Kavganın nedeninin bu olabileceği büyük olasılık.




Her ne yaşanırsa yaşansın Monik Benardete'nin hayırsever kişiliği, yardımdan yardıma koşuşu, O'na olan özlemi her geçen gün daha da artırıyor. O'nu bir kez daha özlemle anıyoruz.




SOKAKLARDA BAHAR HAREKETLİLİĞİ




Bahar geldi, sokaklar cıvıl cıvıl. Şu günlerde havalar biraz serin olsa da bu kimseyi durdurabilecek gibi değil. Buna bir de "SHOPPING FEST" eklenince, özellikle İstanbul'da tam karnaval havası hakim. Ünlüsü ünsüzü herkes sokakta. Üstelik yerlerde bir tek kırmızı halı eksik. Nişantaşı,Bebek,İstinye podyum, cemiyet hayatının ünlü isimleri ise "defile" havasında sanki.




Baharın rahatlığı, sıcaklığı yüzlere de yansıyor haliyle. AVM'lerde ardı ardına düzenlenen kampanyalar, karşı konulmaz indirimler herkesi sokağa davet ediyor.




İyi haftalar...

rbalcioglu@htkulup.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR