Geride bıraktığımız haftaya maalesef çok üzücü bir haberle başladık. Milyonların sevgilisi sanatçı dostumuz İbrahim Tatlıses uğradığı haince bir silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırılmış ve yaşam mücadelesine girmişti.Siyaset dünyasının önde gelenleri, Başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere,İş dünyasının önde gelen temsilcileri,sanat dünyası ve sevenleri bu hain saldırıyı sert bir dille kınadılar ve kınıyoruz.




Bunu yapanlar adelet önünde hesap vereceklerdir.İbrahim Tatlıses’i Gazeteciliğe başladığım 20 yaşımdan beri tanıyorum.Kendisi ile Muhabirlik ve yöneticilik dönemlerimde acı- tatlı bir çok anılarım vardır.Acil şifalar diliyorum.




Bu üzücü olayı anlatan fotoğraf karesi Tatlıses’i belkide çocukluğundan beri tanıyan, yakın dostum Bahar Şer’in hastane bahçesinde objektiflere yansıyan görüntüsüydü.Bahar Hanım abiciğim dediği,Aile dostları Tatlıses’i annesi ve babası ile birlikte ziyaret etti, üzüntülerini paylaştı.gözleri dolu doluydu.İnsanlar bazen duygularını dile getiremezler sadece bir bakışla anlatırlar.




İşte ‘O an’ Bahar’ın gözlerine, bakışlarına yansımıştı.Umarım Tatlıses bir an önce iyileşir ve sanat dünyasındaki yerini alır , sevenleri ile yenidenr bir arada olur.




Koç Holing Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un başkanlığını yürüttüğü TAP Vakfı, çalışmalarına kaynak sağlamak amacıyla four seasons Hotel’de bir yardım balosu düzenledi. İş ve Cemiyet hayatının 400 seçkin hanımı katılımıyla bu özel organizasyona destek verdi.Davete katılan bir çok ünlü isim arkadaşlarımıza HT KULÜP’ ün sosyal sorumluluk projelerine detaylı olarak yer verdiği için teşekkür etmişler ve sitemizin henüz yayın hayatına başlayalı 2 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen sıkı bir takipçileri olduklarını belirtmişler.Arkadaşlarım büyük bir heyecanla bunları benimle paylaşırken HT KULÜP’ün, hem TV programımız, hemde internet portalımız ne kadar doğru ve tarafsız yayıncılık yaptığını bir kez daha görmüş olduk.Sosyal hayatın tüm renklerini,tüm ayrıntılarını paylaşmaya devam edeceğiz.Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.




İstanbul Shopping Fest’ etkenlikleri Gazete Habertürk’ün İstinye Park Alışveriş merkezinde verdiği bir davetle başladı.Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ve Ciner Medya Reklam Grup Başkanı Hakan Önen'in ev sahipliğini üstlendiği davette ünlü markaların sahiplerinin yanı sıra üst düzey yöneticileri ve reklam sektörünün önemli isimleri bir araya geldi. 40 gün sürecek olan İstanbul Shopping Fest organizasyonu önümüzdeki haftalara damgasını vuracak.




Yaptığımız özel haberlerimiz,hiç biryerde yayınlanmayan özel fotoğraflarımız gazete sayfalarında sıkça yer almaya devam ediyor.Tek tek ayrıntılı olarak yazmayacağım zaten bütün detayları sayfalarımızda ve daha sonra gazetelerde görebilirsiniz…




Sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum…



rbalcioglu@htkulup.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR