Başladık başlıyoruz derken 1 hafta geçti bile…Şunu anladık ki sektörde “htkulup.com” tarzı yayıncılığa ihtiyaç varmış. 1 hafta içinde htkulüp'ün özel ve detay haberleri ulusal yazılı basından büyük ilgi gördü. Alışılanın dışındaki haberlerimiz büyük ses getirdi.




Bu başarımız bazı çevreleri rahatsız etmiş olabilir, ancak şunu bilmeliler ki basın bülteni haberciliği, kes yapıştır editörlüğü, masaüstü habercilik sona erdi. Gerçek ve doğru haberler ancak doğrulanarak yapılabilir. Yazılmayanların yazıldığı söylenmeyenlerin özgürce dile getirildiği haber portalı htkulup.com bir kez daha bu farkını ortaya koydu. Bundan sonra da aynı çizgide devam edeceğiz.




Bizler hatır gönül haberciliği değil, doğru olması kaydıyla eleştirilmeyenleri eleştireceğiz, alkışlanmayanları alkışlayacağız.




Yani artık o "hatır - gönül" devri sona erdi. Yeni dönem bu, htkulup.com’un dönemi.




Geride bıraktığımız hafta içerisinde düzenlenen bir çok davet,sanat organizasyonu ve etkinlikleri anında, gününde ve zamanında sizlerle bir 'tık' la buluşturduk.

Demet Sabancı Çetindoğan’ın yeni açtığı turizm kanalı için verdiği davet, Santralistanbul’da, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğurul Günay’ın katılımıyla açılan çok özel serginin ayrıntıları, Arzu Kaprol’un Paris moda haftasındaki defilesi, caddeler,dünya jet sosyetesinden haberler ve tabiî ki hiçbir yerde okuyamayacağınız çok özel haberlerimizi henüz gazete ve dergi sayfalarına yansımadan sizlerle paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz.

Unutmayın bunlar koca bir denizden kopan küçük dalgalardı.

Başlarken ne demiştik, artık iş ve cemiyet hayatından en özel haberleri takip etmek için matbaa baskısını beklemek zorunda kalmayacaksınız.

HT KULÜP'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sonsuz teşekkürler. Yazımın başında da belirttiğim gibi hatır gönül gazeteciliği sona ermiştir. 'ht kulup' tarzı haberciliğe alışmanızı tavsiye ediyorum. Herkese iyi haftalar…




rbalcioglu@htkulup.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR