Gazetemiz Habertürk sayfalarında son kez siz değerli okuyucularımızla birlikteyiz. 1 Mart 2009 tarihinde başladığımız bu onurlu, dürüst, ilkeli, tarafsız haberciliğimizi HT Kulüp ailesi olarak ödün vermeden 10 yıl boyunca sürdürdük. Hayatın her alanında olduğu gibi iş hayatında da alınan belirli kararlar ekonomik ve duygusal sonuçlar doğurabiliyor. Yukarıda fotoğraflarını yayınladığımız mesai arkadaşlarımızı belki de ilk kez görüyorsunuz oysa her gün her saat 10 yıl boynca birlikteydik. Emeğimizle sizlere her gün yeni, doğru, tarafsız, haberlerimizi buluşturmak için çalıştık. Bizler eminiz ki, siz okuyucularımız bizi çok sevdiniz. HT Magazin gazetemizin HT Kulüp sayfası, sizlerin ilgi ve desteğiyle magazin basınında en çok okunan sayfalardan biri oldu.

Bu gururu bu mutluluğu bizimle her gün paylaştınız. Kimi zaman sayfamıza konu olan haber öznelerimizle tartıştık, kimi zaman güldük geçtik, kimi zaman kızdırdık ama hiçbir zaman kavga etmedik. Biliyorduk ki biz doğru olan her şeyi yazmakla yayınlamakla mükelleftik, tarafsız ve ilkeli duruşumuz bizi zirveye taşıdı. Medya sektöründe son yıllarda hızla gelişen iletişim teknolojisindeki olağanüstü gelişmeler medya endüstrisini de, onu 21. yüzyıla taşıyacak kararlar almasında en büyük etken. Belki bundan sonra sayfalarımızda sizlerle birlikte olamayacağız ancak HT Kulüp ailesinin büyük özveriyle marka haline getirdiği sektörün tartışmasız en iyi iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatının haber portalı htkulup.com internet sitesinde yolumuza devam edeceğiz. Bunun yanı sıra Bloomberg HT ekranlarında her salı akşamı Bloomberg HT Magazin isimli programımız ve Habertürk ekranlarında yayınladığımız HT Kulüp programlarımızla yine birlikte olacağız. 10 yıl boyunca bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, en iyi şartlarda habercilik yapmamız için her daim arkamızda duran yöneticilerimize, her satırında, virgülünde,


fotoğrafında, haberinde emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma ve siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir veda değildir, BU DAHA BAŞLANGIÇ.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR