Soğuk havaların kendini unutturmasıyla, bahar havasına iyiden iyiye alışanlar, hafta sonu Bebek'e akın etti.

Güneşi gören herkes gibi sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler de, Boğaz'ın elit semti Bebek'te harika bir iki gün geçirdi. Kimi çoluk çocuğunu alıp Bebek Parkı'na gitti, kimi eşofmanlarını giyip yazı fit karşılamak için spor yaptı, kimisi de arkadaşlarıyla buluşmak için Bebek'e tercih etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ahmet Hotiç, Ali Sabancı, Aytek Şavkan gibi iş ve spor dünyasından ünlüler, eşofmanlarıyla Bebek'te HT Kulüp objektifine yansıdı. Hepsi çok formdaydı ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmişti. Bebek'te objektife yansıyan bir diğer ünlü isim ise Pınar-İlhan Sabancı çiftiydi. Genellikle çocuklarıyla pazar gününü geçiren Sabancı Ailesi, bu kez baş başa yürüyüşteydi.

İstanbul'un sosyal hayatı, baharla birlikte iyice hızlandı. Gündüzü ayrı hareketli, gecesi ayrı... Geride bıraktığımız hafta, Fashion Week Istanbul'daki defileleri ve birbirinden ünlü tasarımcıları konuştuk. Koleksiyonlar kadar podyuma çıkan modeller, davetlilerin şıklıkları ve güzellikleri defilelere damga vurdu. Zeynep Tosun, Tuba Ergin, Tuvana Büyükçınar Demir, Cihan Nacar gibi tasarımcıların defileleri büyük ilgi gördü. 33 tasarımcının sonbahar-kış kreasyonlarıyla gövde gösterisi yaptığı Fashion Week Istanbul'da tam bir görsel şölen yaşandı.

Nisan ve mayıs ayları şimdiden oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Mayıs ayında Ege ve Akdeniz koylarına tekneleriyle açılmaya başlayacak olan sosyete ve iş dünyası, şimdiden hazırlıklarına başladı. Tekne bakımlarını tamamlatan ve işlerini tatil planına göre ayarlayan ünlü isimleri, dolu dolu bir yaz bekliyor.

Tatlı telaşlarınızın olduğu mis gibi bahar havasıyla dolu günler geçirmenizi dilerim...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR