Aslında tek bir güne sığdırmak yanlış olur kadınlar için düşünülen özel günleri... Toplumdaki bireylerin sağlıklı ve kültürlü yetişmesinde en önemli rol oynayan kadınlar için söyleyenecek çok söz var. Tek bir günde kadınlarımızı hatırlamak onlara büyük haksızlık...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Birçok marka, 8 Mart için özel organizasyonlar hazırladı. Sosyal sorumululuk projelerine büyük önem veren Boyner Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir klip hazırladı. Ümit Boyner ve Caroline Koç'un başı çektiği kadınlar, 'Kadına Kadın, Çocuğa Çocuk Diyoruz' projesi altında güzel bir işe imza attı.

8 Mart'ta birçok kitapevinde ve İstanbul'un popüler AVM'lerinde kadınları bekleyen çok güzel etkinlikler olacak. Adını dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla duyuran yazar Metin Hara, Palladium Ataşehir'de kadınlara mutluluğun formülünü anlatarak, son kitabını imzalayacak. Kadınlar için düşünülen bir diğer önemli etkinlik ise İstinye Park'ta yapılacak...

Ayrıca iletişim alanında başarılı işlere imza atan Sitare Kalyoncuoğlu, 8 Mart'ta İstinye Park'ta kurduğu kadın platformu D’She ile ilgili bir organizasyon gerçekleştirecek. Tuvana Büyükçınar Demir (Kendi Bedenine Göre Stilini Yaratan Kadınlar), Cansen Yeni Kut (Kadın Her Yaşta Nasıl Güzel Olur?), Dilara Tahincioğlu Sel (Kadınların En Özel Anlarına Değer Katmak), Funda Karayel (Kadının Tüketim Toplumundaki Yeri), Nevşah Karamehmet (Sağlıklı Ruh ve Beden Bütünlüğü İçin Nefesin Önemi), Revna Demirören (Kadının Sosyal Sorumluluktaki Rolü ve Değeri), Dilek Avşar (Kadın Her Yaşta Hayal Ettiği Bedene Sahip Olabilir mi?), Sibel Büyükçınar (Sağlıklı Bir Beden İçin Coaching) başlıklı konuların ve konuşmacıların yer aldığı sohbetler eminim çok verimli geçecek.

Kadına hak ettiği değerin verildiği, kadına şiddet ve tecavüz haberlerinin tarihe karışacağı güzel günlerde buluşmak dileğiyle.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun...






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR