Malumunuz yarıyıl tatili bitti herkes evine döndü... 15 gün boyunca ''Tatil bahane, kayak şahane'' diyen iş ve sosyete dünyasından ünlü isimler, dünyaca ünlü kış tatil adreslerine akın etti.

Dünya jet-set'inin buluşma noktası haline gelen Courchevel bu sene yine çok gözdeydi. Dünyanın birçok şehrinden misafirleri ağırlayan Fransa'nın gözde kayak merkezine, İstanbul sosyetesi de ilgi gösterdi. Etel-Rober Baler, Cem-Hülya Kalyoncu, Arzu Sabancı ile oğlu Hacı Sabancı, Metin Şen, Ayşegül Dinçkök, Emir-Fatoş Sarıgül çifti Courchevel'de kayak yaparak yorgunluk attı.

Bir de tatilini kız kıza geçiren isimler vardı. Didem Antebi ve Eda Kosif, kız arkadaş grubuyla Megeve'deydi. Gündüz kayak yapıp pistlerin tozunu artıran kızlar grubu, akşam kendilerini eğlenceye attı.

On beş gün boyunca İstanbul'daki yoğun iş hayatından uzaklaşarak kafa dinleyen Berrak-Nezih Barut çifti de dünya-jet'inin gözdesi Courchevel'de unutulmaz günler geçirdi.

Ama sayılı günler çabuk geçti ve tatile gidenler çoktan işbaşı yaptı.

Yarıyıl tatilinin etkilediği İstanbul'un sosyal hayatı, renkli günlerine geri dönmeye başladı. Herkesin ajandası, neredeyse her gün dolu. Gündüz düzenlenen davetlerde tanıdık olduğumuz yüzler görülmeye başladı. Bir de tabii ki şubat ayında doğan sosyetenin ünlü isimlerinin doğum günü davetleri de var. Farklı mekânlarda, farklı organizasyonlarla doğum gününü kutlayan Feryal Gülman için şubat ayı demek kutlama demek. Her arkadaşından ayrı bir kutlama mesajıyla birlikte sürpriz hediyelerle mutlu olan Gülman, yeni yaşını dün gece Demet Sabancı Çetindoğan'ın organizasyonuyla St. Regis Otel'de kutladı.

Şubat ayında doğan Bettina Machler de önce çocuklarının hazırladığı sürpriz bir kutlamayla yeni yaşına 'merhaba' dedi. Ardından çok özel dostlarının hazırladığı yemek organizasyonuyla yaş günü kutlamalarına devam etti.

Sosyetenin ünlü isimlerinden Pervin Ersoy da İstanbul'da başlayan doğum günü kutlamasına Abant'ta devam etti. Ardından ayağının tozuyla İstanbul'a gelen Ersoy, Sinem Nefesoğlu'nun kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Dedim ya, İstanbul gecesi ve gündüzüyle hareketli günlerine geri döndü. İster doğum günü daveti, ister açılış, ister sergi daveti... Önemli olan dostlarla bir araya gelip, her anın tadını yaşamak...

Şubatta doğan Kova burcu kadınlarımızın da bu vesileyle doğum günlerini kutluyorum.

Mutlu yıllar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR