Yarı yıl tatilinin başlamasına az bir zaman kala hem aileleri hem de minikleri tatlı bir heyecan sardı. Cuma günü başlayacak ve iki hafta sürecek olan sömestr için sosyete ve iş dünyası rotasını belirledi. Avrupa'nın gözde kayak merkezleriyle birlikte Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya'yı da tercih edecek olan ünlüler, perşembeden yola çıkacaklar.

Her sene kayak yapmak için Aspen'e giden Ali Koç ve çocukları, bu sene de rotasını değiştirmeyecek. Berrin Zorlu da geleneği bozmayarak Gstaad'e uçacak.

Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Val d’Isère’de de bu sene yoğun ilgi görecek. Courcehevel ise dünya jet-seti'inin olduğu gibi İstanbul sosyetesinin de uğrak yeri olacak. Kızları Ayşe Naz ile Azra'yı kayak yapmak için Courchevel'e götürmeye hazırlanan Emir-Fatoş Sarıgül çifti, sabırsızlıkla yarı yıl tatilinin başlamasını bekliyor.

Kartalkaya'da dağ evleri olan Cem-Ronit Hakko çifti de sömestr beklemeden kar tatili yapmak için dağa gidecek.

Uludağ'ın müdavimleri bu sene yine dağda buluşacak. Ender-Gülşah Alkoçlar çifti, kızları Aslışah ve Neslişah'la büyük ihtimalle yarı yıl tatilini kendi otellerinde geçirecek.

Cem-Hülya Kalyoncu çifti ise çok sevdikleri Courchevel için perşembeden yola çıkmaya hazırlanıyor.

Bembeyaz manzaranın tadını çıkarmayı heyecanla bekleyen büyükler kadar kayak yapmak için sabırsızlanan minikler karne hediyesi olarak kar tatili yapacak.

Tabii kimin nerede tatil yaptığını ilk bizden öğreneceksiniz.

Şimdiden karne almayı bekleyen çocuklara ve ailelerine iyi tatiller dilerim.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR