Davetlerin mevsimi olur mu dersiniz? Evet! Kesinlikle olur. Yaz rehavetinden sonbaharın serin günlerine geçiş yapmışken muhteşem davetler de bir bir sosyeteyle buluştu.

Herkes sonbaharı beklediği için modacılar ve tasarımcılar yeni kreasyonlarını şaşalı davetlerle görücüye çıkarıyor.

Modaya gönül veren ve şık giyimin üstadı Arzu Sabancı, Pinko için hazırladığı koleksiyondan sonra Koton için tasarladığı özel parçaları sosyeteden ünlü isimlere tanıtmak için Beyoğlu'nda alışveriş partisi verdi. Yakın dostları Arzu Sabancı'yı çok iyi tanıdığı için elinin değdiği her şeyi çok güzel yapacağını biliyorlardı. Hal böyle olunca Arzu Hanım'ın cicileri adeta kapışıldı. Sosyeteden Begüm Şen, Ayşegül Toplusoy, Feryal Gülman, Demet Sabancı Çetindoğan ile kızı Pırıl Çetindoğan, Arzu Sabancı'nın tasarımlarına hayran kaldı.

Moda markaları için tasarım hazırlamak son zamanlarda epey moda. İnternet sitesiyle iş hayatına adım atan Derin Mermerci Aydın da geçtiğimiz günlerde bir moda markası için koleksiyon hazırladı. Derin Mermerci, giyim tarzıyla sosyetenin en havalı isimlerinden. Ne giydiği, ne taktığı, çantasının markası her şeyi çok merak ediliyor, çok araştırılıyor. Aydın, kendi stilini yansıttığı çok özel koleksiyonuyla modaya el attı. Derin Hanım'ın tasarımları oldukça iddialı bakalım Derin Mermerci kreasyonlarını hangi sosyetik isimler de göreceğiz.

Şık giyinmek denilince Yasemin Özilhan'ı atlamadan olmaz. Özilhan da artık ısrarlara dayanamayarak İpekyol ile el sıkıştı ve aylarca çalışarak ortaya muhteşem bir koleksiyon çıkardı. Koleksiyondaki bütün parçaların her birinde Özilhan'ın emeği var. Bugün düzenlenen davetle görücüye çıkan Özilhan koleksiyonu, modaseverlerden tam not aldı.

Yazımın başlığında söylediğim gibi: 'Sonbaharda davetler başkadır' diyerek, bu güzel sonbahar günlerinin tadını çıkarmanızı diliyorum...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR