Hareketli ve yoğun bir haftayı geride bıraktık. Yardım organizasyonları, açılışlar, defileler ve davetler derken İstanbul'un renkli ve sosyal hayatı yeniden canlandı...

Geçtiğimiz hafta 40 yıllık modacı, Türk moda sektörünün duayen ismi Ahmet Eraslan, yeni koleksiyonuyla modaseverlerin karşısına çıktı. Grand Tarabya Otel'de gerçekleşen defilede, Eraslan'ın tasarımlarını Sema Şimşek ve Deniz Pulaş gibi deneyimli modeller büyük bir ustalıkla taşıdı. İlkbahar/yaz ve sonbaharı da içine alan koleksiyonuyla gönüllerde taht kuran Ahmet Eraslan, defile sonunda bolca alkış aldı. El işlemesini sıkça kullanan moda dünyasının ünlü ismi, kırmızı, pudra, siyah ve beyaz renklerin ön plana çıktığı koleksiyonuyla modaseverleri kendisine hayran bıraktı.

Yine çok ses getiren bir moda daveti de ünlü modacı Atıl Kutoğlu'ndan geldi. Conrad Otel'in kral dairesinde nadide tasarımlarını görücüye çıkaran Kutoğlu, İstanbul sosyetesinin şık hanımlarına İtalyan esintileri taşıyan koleksiyonlarını tanıttı. Boğaz manzaralı son derece lüks kral dairesinde tasarımlarını hanımların beğenisine sunan Atıl Kutoğlu'nun satış etkinliğine, sosyeteden birçok önemli isim katılım gösterdi. Gülin Öngör, Erol Aksoy, Slyvia Magripli'nin de aralarında olduğu modaseverler, Kutoğlu'nun tasarımlarını yakından incelerken, beğendikleri parçaları satın aldı.

Davetten davete koşuşturan sosyetenin ünlü isimleri, dün gerçekleşen ÇABA Derneği'nin alışveriş şenliğini kaçırmadı...

ÇABA Derneği'nin gelenekselleşen alışveriş şenliği de yine bu haftanın hareketli geçen organizasyonlarındandı. İki gün süren alışveriş şenliğinde Dernek Başkanı Özlem Zehebi ve derneğin yönetim kurulu üyeleri her şeyin kusursuz olmaları için canla başla çalıştı. Ayşegül Dinçkök, Rabia Kurşun ve Simay Kamer Uras gibi sosyetenin ünlü isimleri, stant açarak dernek yararına satış yaptı. Etkinlikten elde edilen gelir, ÇABA Derneği'nin yürüttüğü projelere aktarıldı.

Dedim ya, İstanbul'un sosyal hayatı bu aralar çok hareketli... Renkli davetlere katılan sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul'un tadını çıkarmaya devam ediyor. Boğaz manzarası ve tarihi güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan İstanbul'u doyasıya yaşamanız dileğiyle..

İyi haftalar...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR